Poti pune si pe fata folie omologata dar cu transparenta de 53%.
Ct 29 Gyc
Collapse
X
-
-
Originally posted by andrei View PostFolie omologata, normal.sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Catalyn View Postapropo de folei omologata....am gasit la mine in mioveni la un magazin de piese auto folie omologata cu certificat R.A.R. si timbre....folie e 70% si are vreo 6m la pret de 100ron....
Comment
-
Aici cred ca e vorba de 70% transparenta, deci 30% din lumina nu intra in masina.
Comment
-
Jurnal de bord.
Traseu:Constanta-Busteni-Cheia-Constanta
Drum parcurs:843 km
Consum mediu:6.5 l/100km
Am ramas uimit de consum, avand in vedere ca a fost iarna+munte.
2 poze cu masinuta
Comment
-
Merci mult Emr3.Am mai intrebat si eu acolo dar atunci cand cumparasem masina .Pe atunci era 4mil.Vad ca sa mai scumpit.Trebuie sa pun repede pana nu se mai mareste pretul.
Off si ce ma fac cu tata ca el nu vrea sa auda de nici o modificare pana nu iese din garantie.
Apropo luneta trebuie data jos?
Comment
-
Nu se da luneta jos si nu vei avea nici o problema cu garantia.
Comment
-
Chiar cand credeam ca masinuta asta este impecabila si am avut noroc cu ea...BUM ambreiajul...Pret 1000 RON...De ce ?...Pentru ca garantia nu acopera si ambreiajul.Masina a inceput sa faca fite exact acum 2 saptamani cand a fost condusa de un sofer mai neexperimentat care o tinea in ture foarte mult .Ar putea fi din vina lui?
Comment
-
Depinde unde pui folia. Eu sunt din Iasi si unde am pus eu folia nu mi-au dat luneta jos. Deci depinde de ce echipamente au oamenii si cat sunt de experimentati.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
Comment