Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Minunate drumuri tara noastra are ! Spoiler fata ciocobit in n'spe mii de locuri, grila cromata pur si simplu indoita si vopseaua sparta pe cativa cm patrati, capota, aripa si usa stanga fata ciocobite in toata regula, parbriz spart.
    De ieri este in service pentru remediere pe Casco. Bara spate, capota (nu avea destule ciocobeli) si cealalta aripa intra pe cheltuiala subsemnatului. Maine sper sa merg si sa ne apuca de remontat.
    Attached Files
    sigpic

Comment

• o sa iasa mai mumoasa decat a fost. a fost este si va ramane cel mai intretinut si cel mai tzipla logan de pe forum

Comment

• Doctore, credeam ca te pregateai sa-ti faci un badboy look...

Vad ca intretii masina ca la carte - o tii din scurt. (ce-i drept daca vrei sa te duca, trebuie sa o intretii)

Eu ma pregatesc de anvelope de iarna. Am gasit Motrio de iarna la 200 ron si Tigar de iarna pe la 240 ron (185/65/R15) si peste vreo luna ma pregatesc de schimb ulei si filtre. (ce imi recomanzi?)

Comment

• eu am avut Debica Frigo 2. pe zapada afanata si zapada batatorita sunt senile. pe gheata sunt patine.
          Motrio mi s au parut foarte tari ca si compozitie. o guma de iarna trebuie sa fie mai moale o leaca

Comment

• Ai astupat cumva si sprituitoarele?
            sigpic
            Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

• Bad boy look ? Stock 100% !

Acum nici o ora am mers sa-mi pasalesc elementul aerodinamic de Ph2 care sta acum perfect, iar acum astept la spalatorie sa-mi rezolv interiorul, de spalat doar maine.

Rezumat: revopsit bara fata, capota, ambele aripi fata, bara spate si reizolat pragurile, plus parbriz nou. Nu mai am stickerele LoganClub
              Attached Files
              sigpic

Comment

• A iesit foarte bine masina si totodata arata si mai bine asa stock
                Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

• Foarte bine a iesit reparatia.Arata impecabil.Bafta!

Comment

• arata foarte bine parca acum e scoasa pe portile uzinei DACIA

Comment

• Doctore, iti trebuie un sticker "Forever new!"

Comment

• Multam'!

Mai raman de polishat portierele de pe dreapta si portbagajul pentru uniformizarea luciului.

Va vine sa credeti cat costa bagheta cromata de la grila ? Doar cea orizontala ? 170 de lei ! Daca nu era pe casco, imi bagam picioarele in ea !
                        Last edited by dr_mke; 24 September 2011, 00:12.
                        sigpic

Comment

• Postare dubla, ata ete

Revizia la 90.6xxx km, ulei, filtre, nici un joc prin articulatii. Caseta de directie va trebui reglata probabil la urmatoarea revizie, incepe sa apara un foarte mic joc.

Masina spalata, ceruita, parfumata, etc
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Tare frumos arata, asa era si loganul meu

Comment

• Danke ! Bine ca nu ti-ai luat in locul lui doua tractoare si ai facut pasul la 6 cilindri.

Acum ca ma gandesc, trebuia sa-i dau un lac peste tot si sa ma stiu aranjat. Cel mai probabil o sa fac asta in iarna cand imi mai iau concediu, 2 straturi de lac bat orice polish pentru restul panourilor care inca mai au lac original: portierele pe dreapta, plafonul si capota portbagajului, care se vad ca-s mai mate cu masina proaspat spalata . . .
                              sigpic

Comment

• 6 cilindri si un tractor
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google