Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Doctore, inca odata felicitari pentru linia masinii tale - impecabila.

In privinta consumului, la ultimele tale postari chiar ma intrebam ce se intampla, fiindca aveai consumuri marisoare fata de valorile cu care ne obisnuisei. Termostatul bata-l vina...

Comment

• Poweeeer http://www.youtube.com/watch?v=wwxmK...ature=youtu.be

Just for fun, fara nici o poza artistica
      sigpic

Comment

• Astazi am imortalizat un numar frumos pe kilometrajul general, intr-un decor adecvat

Attached Files
        sigpic

Comment

• Numa pe mine nu m-ai văzt...
          The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Amu' la ce viteza cumulata aveam amandoi, o fost cam greu sa te vaz

Asta seara l-am vizitat pe DaniC si mi-am pus ace rosii Daca tot m-am pus pe treaba, am inlocuit si becurile din butoane cu leduri portocalii, evident aceaisi nuanta cu bordul. Pozele-s facute cu telefonul
            Attached Files
            sigpic

Comment

• Arata bine. Modificarea asta vreau sa o fac si eu, ledurile pentru ace sa fie rosii, la fel si zona de la 6 la 7 k RPM sa fie tot cu led rosu, mi se pare cea mai ok combinatie si nu sare nici in ochi de la 1 km.
              '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
                Amu' la ce viteza cumulata aveam amandoi, o fost cam greu sa te vaz

Asta seara l-am vizitat pe DaniC si mi-am pus ace rosii Daca tot m-am pus pe treaba, am inlocuit si becurile din butoane cu leduri portocalii, evident aceaisi nuanta cu bordul. Pozele-s facute cu telefonul
                acele nu erau rosii din fabrica ? parca asa tin minte

cel mai bun lucru care se intampla atunci cand schimbi ledurile din butoane este ca nu se mai incing. diferenta de temperatura in bord este semnificativa

Comment

• Astazi am inlocuit bujiile, nu mai retin exact cand le-am montat, din cate imi aduc aminte undeva in jurul a 30-32.000 km, NGK BKR6EIX. In fotografie sunt toate 4, in ordinea din motor, alaturi de una noua-nouta pentru comparatie.

Electrozii de masa sunt toti corodati intr-o anumita masura, 2 par a nu fi, doar ca partea uzata sta cu ''dosul'' la camera. Ce m-a amuzat este faptul ca electrodul central prezinta urme de coroziune mai jos de pastila din iridium din varf

In concluzie, merita pe deplin pentru cine face km multi anual, cei aprox 0.2% aduc economie sesizabila in 90.000 km. Ultimul consum mediu de drum intins a fost 6.8%, 3 persoane, bagaj full, 160 km in 1:50h, pe ruta arhicunoscuta. Ultima saptamana de trafic urban a reclamat 7,7%, pe cca 180 km timisoreni.

Distributia ''mare'' se va rezolva in urmatoarele 3-4 saptamani, ocazie cu care urmeaza un update vis a vis de o mica modificare facuta la interior.
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• Imi place ce faci la masina ... tine-o tot asa .Asta are nevoie o masina sa mearga ,consumabile premium ...si sa ai grija de ea .
                    Toata stima
                    sigpic
                    Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
                    http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• mi se pare ciudat ca citesc cuvantul modificare la tine pe thread. sunt curios cat te duce distributia si ce piese vei folosi.

Comment

• nu mai inteleg nimic,posibil ca nu am citit tot
                        Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Pai moncher, tot despre frijiderul din poza-i vorba, iar vis a vis de modificare pusei amu poza cu indiciu.

@ lau:
                          Attached Files
                          sigpic

Comment

• Asa da dr.mke amu mai inteleg si io o boaba...eu am schimbat bujiile la a mea la 20.000 asa au spus cei de la GPL ACUM AM 60.000KM Oare sa le schimb si eu????
                            Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic

Comment

• Doctore, ai câștigat 2 cai cu bujiile și încă un mânz cu bordu'.
                              Da' bordu' nu-mi place...
                              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Nici nu l-ai vazut pe viu si nu-ti place
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google