Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• E criminal la drumuri lungi pe noapte, mai ales pentru unul care și-a estompat plafoniera ca să meargă cu ea tot timpul. Amu ăi purta și ocheți de soare. Noaptea...

Vezi că pierzi pariul și „clătite” scrie pe tine...
    The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• Nici poveste ! Am probat deja si nu mi-o scos ochii deloc, moncher.

Budincă de scoverzi cu brânză împuțită și ciuperci scrie pe tine
      sigpic

Comment

• Mai vedem noi...
        The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• sincer nici mie nu mi place turcoazul ala. nu stiu noaptea cat de strident este.

eu am incercat enshpe mii de culori la bord. nici una nu este mai linistitoare si mai prietenoasa ochiului decat portocaliul stock estompat o idee din rezistente mai mari.

ar mai fi si rosu care se vede foarte bine. in rest toate tzipa si urla

Comment

• Telefonul nu reda fidel culorile, mai ales noaptea. Cea mai odihnitoare culoare de bord pentru ochi este verdele, s-avem pardon.

Ca sa dau un idiciu cat mai aproape de adevar, culoarea ''naturala'' arata foarte apropiat de fondul albastriu al forumului, doar ca virat mai pe verde.
            sigpic

Comment

• pentru ochii mei portocaliu sau rosu cad cel mai bine. ceasuri rosii nu cerd ca voi face fiindca e tiganie asa ca ramane stock
              din ce in ce mai multi producatori pun lumina portocalie in bord.

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
                Telefonul nu reda fidel culorile, mai ales noaptea. Cea mai odihnitoare culoare de bord pentru ochi este verdele, s-avem pardon.

Ca sa dau un idiciu cat mai aproape de adevar, culoarea ''naturala'' arata foarte apropiat de fondul albastriu al forumului, doar ca virat mai pe verde.
                http://stlplaces.com/night_vision_red_myth/ Ca sa nu mai fie controverse.
                Doctor fiind ar trebui sa stii ca:
                "Red...check any chart room on a ship, it will have a red light, not a green one.

From wikipedia:
                In biological night vision, molecules of rhodopsin in the rods of the eye undergo a change in shape as light is absorbed by them. Rhodopsin is the chemical that allows night-vision, and is extremely sensitive to light. Exposed to white light, the pigment immediately bleaches, and it takes about 30 minutes to regenerate fully, but most of the adaptation occurs within the first five or ten minutes in the dark. Rhodopsin in the human rods is insensitive to the longer red wavelengths of light, so many people use red light to preserve night vision as it will not deplete the eye's rhodopsin stores in the rods and instead is viewed by the cones.
                "
                Rosu e obositor, portocaliul stock e nex best thing.
                Last edited by einstein1984; 26 March 2012, 15:25.
                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Peste alti 100.000 km o sa le fac verzi cum erau sunt la SN si SAAB

Cum sunt, fara ''erau''
                  Last edited by dr_mke; 26 March 2012, 16:26. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

• La 116.xxx km s-a dus și bieleta de direcție din dreapta, după o glorioasă ''plombă'' luată pe la 140 kmh . . .

Sâmbăta viitoare vine Iepurilă cu distribuție nouă ( pompă de apă, role, curele), antigel, lichid de servodirecție.

Rămăsesem dator cu niște poze.
                    Attached Files
                    sigpic

Comment

• Astept cu interes distributia. Piese consumabile pret mod de schimbare

Inainte sa faci cadranele albe...cum ai facut acele rosii ?

Comment

• ala e verde toata ziua. Singurul bord turcoaz ramane al meu.

Comment

• Crezi tu, ai rabdare pana ma deranjez sa-l pozez su Canonu'
                          sigpic

Comment

• Ala e verde cum is eu popa . Asa e cand dai cu presupusul . E lucrarea lui Danic . Led-uri ce se pun pe jaguar , land rover , si alte marci . I cea mai placuta culoare noaptea . Frumos doctore .
                            sigpic

Comment

• Bine atunci, e al doilea :-) oricum, ai o masina foarte ingrijita.

Comment

• Originally posted by TM80MAT View Post
                                Ala e verde cum is eu popa . Asa e cand dai cu presupusul . E lucrarea lui Danic . Led-uri ce se pun pe jaguar , land rover , si alte marci . I cea mai placuta culoare noaptea . Frumos doctore .
                                eu nu as rezista 1 noapte de mers cu ledurile alea. culoarea este deosebit de frumoasa dar tzipa prea tare. contrast prea mare intre intunericul drumului si luminozitatea cadranelor

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google