If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aviz amatorilor, la Romnamol s-a redus pretul presurilor GoodYear de la 340 la 170 de lei Drept urmare, mi-am facut cadou Se gasesc si pe negru, dar si cu partea centrala din mocheta.
In rest, nici o noutate remarcabila . . . acusica 130.000 km fara sughituri.
Aviz amatorilor, la Romnamol s-a redus pretul presurilor GoodYear de la 340 la 170 de lei Drept urmare, mi-am facut cadou Se gasesc si pe negru, dar si cu partea centrala din mocheta.
In rest, nici o noutate remarcabila . . . acusica 130.000 km fara sughituri.
Apăi or popsi pe la tine într-unul din week end-urile următoare.
Astăzi, iaca ce era să pățesc: prezoane strânse prea mult de 2-3 ori, deși în foarte scurt timp eu am restrâns la cuplul corect de 105 Nm. Totuși, supraîncălzirea frânelor în muuuulte rânduri, plus suprastrângerea în câteva ocazii au dus la ce se vede. Bafta maximă a fost că a început brusc să vibreze în timp ce eu rulam frumos cu 180 kmh pe ceas, am încetinit li mers până la Timișoara în cotă de avarie, unde am constatat ce se vede în poză: la roata dreapta față 2 bucăți buloane care arată cum se vede, celelalte întinse toate. Mers direct la Reno, cumpărat 16 buloane și înlocuit
Partial pe Casco Asirom. Aripa dreapta fata am proptit-o eu intr-un stalp, pe capota mi-a cazut o bucatica de tigla de pe acoperisul spitalului, iar bara spate ... parcare a la Timisoara, ce sa zic.
Masina-i gata si numai ce s-a intors acasa dupa vre-o 5000 km facuti in conced, o mica parte din ei pe unul din drumurile noastre favorite. Pot sa-ti zic ca placutele de frana au rezistat cu brio
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment