Doctore, cere si montajul, ca primesti 15% reducere la factura zilele astea, e promotie.
Poveste Cu 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Subiectul GPL este inchis pentru mine, motorul euro 4 se impacheteaza cu GPL fara aditiv pentru supape. Le Fin. Asta-i viata. Ghinion.
LE > asta a fost viteza de croaziera ieri seara, venind de la Arad. Consum 14,3%, deh, gume de iarna.Attached FilesLast edited by dr_mke; 21 November 2012, 15:25.sigpic
Comment
-
Imi creste inima cand vad ca tot mai multi renunta la gpl sa nu strice motoarele. Mai bine pentru noi astia cu gaz ca putem spera sa nu se scumpeasca litrul de gpl.
dr_mke chiar crezi ce spui si asta e adevarul in viziunea dumneata despre montarea gpl pe 1.6 16v 2,3,4,5euro ? Pai in 15 mii ti-ai scos instalatia iar in 100 de mii de km faci economie pentru vro 5 motoare de la dezmembrari. Bag seama ca va place sa dati cate 300 lei pentru un plin de benzen.Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Ultimul post vis a vis de GPL.
Instalatia PRINS este foarte scumpa, cca 1400 euro cu ValveCare si-i singura pe care as monta-o. Amortizarea se face mult mai tarziu, nu in 15.000 km, chiar si in cazul unei instalatii sesizabil mai ieftine. Cheltui ~ 1500 pe luna cu benzenul, asa ca am studiat foarte atent costurile.
Eu stiu cum conduc, la fel de bine stie alessandro si alta solutie nu ar fi valabila pe chiulasa de euro4. Pentru mine-i ceva normal sa tin 4500-5000 rpm in regim de croaziera. Am avut masina pe GPL, am rulat peste 100.000 km, eu faceam praf o chiulasa la cca 30.000 km, iar altii nici macar nu aveau de reglat jocul la culbutori in km astia.
Chiulasa euro5 are modificari mari la capitolul materiale, tocmai in acest scop. Pistoanele sunt si ele diferite.sigpic
Comment
-
Necazuri cu gumele de iarna. Merg inapoi la fabrica, intre timp am pus Semperit SpeedGrip2 . . . Cand se vor intoarce cele 4 Bridgestone Blizzak LM32, probabil 2 schimbate din cauza defectelor structurale, ma voi fi facut cu 2 randuri de gume de iarna noi.
Manifestari: dupa minim 5-6 minte de rulaj pe autostrada apar trepidatii in caroserie care nu dispar decat dupa o pauza, timp in care anvelopele se racesc . . . Puse de o.luna si rulate ca 4000 km. Baiul a aparut treptat pe parcursul ultimelor 2 saptamani.sigpic
Comment
-
Multumesc, asemenea !
Poza de sezon, prima zapada serioasa din iarna astaAttached Filessigpic
Comment
Comment