Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Amu' vre-o doi ani, după un incident neplăcut care a implicat multe pietre de pe drum, am revopsit jumătate de mașină pe Casco, jumătate pe barba mea. Cerință expresă, 3 straturi de lac pe toată mașina. Pe lângă luciu, se ciobește muuult mai greu și mai rar.

Pe lângă asta, doar 2 persoane în afară de je, spală mașina. Iarna, dacă-i necesar, plătesc 2 spălări, dar cu peria / buretele nu mi-o freacă nimeni, decât dacă vrea să moară Ceară rapidă de fiecare dată, iarna nu las masina cu mizeria de pe drum pe ea, exceptie cand vin de la munte de pe undeva, cu zapadă necontaminată de sare sau clorură de calciu.

Oricum, indiferent de prețul mașinii din dotare, cam așa am avut și-o să am grijă mereu.
    sigpic

Comment

• Am întâlnit azi o mașinărie diabolică, care dă clasă Raptorului
      Attached Files
      sigpic

Comment

• Astea-s tractoarele forestierilor...

Comment

• TAF-ul, ''rupe prin padure''. Apropo, unde erai aici domnu'?
          sigpic

Comment

• Batranul TAF. Asta si peste 100 de ani tot functional va fi.

Comment

• Noutăți ? O roată ușor îndoita pe buză pe autostrăzile din Cehia, puține șanse să ajung la 200.000 km anul ăsta.

Culmea prostiei, limită de 50 kmh pe autostrada care trece prin centrul orașului Praga, deși nu sunt treceri de pietoni ! Înțeleg, zgomotul este o problemă, dar totuși 70 kmh ar fi minimul decenței, 80 kmh nici nu îndrăznesc să zic.
              Per total, orașul în care se circulă cel mai prost, indiferent de oră !

videoclip, distribuire, telefon cu cameră, videotelefon, gratuit, încarcă

PS: de astă dată pozele nu-mi aparțin, fiind făcute de NCDHD.
              Attached Files
              sigpic

Comment

• Montat cârlig de remorcă, legat instalația electrică în ”regie proprie”, funcționează ok, doar că la un moment dat am pușcat siguranța la UCH și nu mai mergea nimic pe mașină

Am făcut și o descoperire nasoală, după cum se observă în cele 2 poze atașate. De vină sunt becurile de far Philips XtremeVision, puse acum cel mult o lună. La momentul montării lor, farurile nu aveau nici o hibă !
                Attached Files
                sigpic

Comment

• Deci..sa intelegem ca respectivele becuri sunt prea puternice ?
                  My turbo lag, give your MPI, a chance

Comment

• Sau false?
                    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Tind sa cred ca becul e prea puternic pt acea vopsea din far , si totusi pe indicatiile cutiei de la acest bec scrie clar ca ar trebui sa nu produca pagube farului. Acum avem contrariul.
                      sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Eu tind să cred că nu sunt Philips-uri, pentru că 200.000 km tot cu becuri d-astea a mers și brusc acum, în aproximativ 1.000 km s-au bulit farurile când le-am pus pe astea, asa brusc și dintr-o dată ? În plus, reglajul farurilor s-a făcut cu dificultate, eu nefiind mulțumit de omogenitatea petei de lumină proiectată pe drum.

Am pus temporar Osram normale, pentru că mâine am un drum lung de făcut cu ditai cotarca după mașină, peste 100 kmh am văzut că țopăie, așa că supraviețuiesc și cu becuri normale.
                        Attached Files
                        Last edited by dr_mke; 15 November 2013, 23:55.
                        sigpic

Comment

• Eu cred ca o data cu trecerea timpului , acea vopsea a cedat datorita caldurii prea mari degajata de Philips-uri.
                          sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Poți crede cum dorești.

Eu unul imi știu toate nimicurile la mașină, în detaliu.
                            sigpic

Comment

• are dreptate dr_mke
                              Originally posted by prometheus View Post
                              Eu cred ca o data cu trecerea timpului , acea vopsea a cedat datorita caldurii prea mari degajata de Philips-uri.
                              ​​​​​​

Comment

• Aha deci Efix de 95 papa motorul.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google