Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Foarte fumos bmw-ul, asta se numeste deja masina!
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
      O sa ma rogi sa-ti imprumut loganul sa mergi la Sacaramb la poze

Comment

• Eu tot zic sa o faci ambulanta, culoarea e corecta, ai si bare pe acoperis sa prinzi girofare... ajungi la Brad in 15 minute.
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Să lămurim un aspect. Loganul a fost și este o mașină foarte bună, adaptată excelent condițiilor de la noi. Eu am considerat Loganul ''mașină'' tot timpul și nu mi-a fost nici o dată rușine cu el.

Treaba cu „pride of ownership” cred că s-a văzut din plin tot timpul.
          Last edited by dr_mke; 27 October 2014, 09:54.
          sigpic

Comment

• Seria 3, rosu. Superb!

Sa fie intr-un ceas bun!
            If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Să fie !

După primul drum de naveta, consumul este cu 0.5 litri/100 km mai mare in acelasi regim de mers. Vedem si zilele urmatoare, resetez CB in fiecare dimineata. Oricum consumul este excelent raportat la cilindreea de 2 litri si masa de 1505 kg.

RunFlat -urile & suspensia amortizeaza bine cu exceptia denivelarilor gen prag dintre 2 segmente de asfalt, chiar daca este mic de un deget . . . asa ca atunci cand voi inlocui gumele voi pune normale. Deocamdata caut un cric si o roata de rezerva space-saver, pentru ca un pneu run-flat rulat pe pana poate fi aruncat la gunoi.
              sigpic

Comment

• Impecabila! Cred ca deja te-ai obisnuit cu ea.
                Sa auzim numai de bine.
                sigpic
                !

Comment

• Originally posted by mumus View Post
                  Foarte fumos bmw-ul, asta se numeste deja masina!
                  Originally posted by dr_mke View Post
                  Să lămurim un aspect. Loganul a fost și este o mașină foarte bună, adaptată excelent condițiilor de la noi. Eu am considerat Loganul ''mașină'' tot timpul și nu mi-a fost nici o dată rușine cu el.
                  Cam asa s-a "nascut" ideea de "masina de masina"!
                  Daca loganul este masina, atunci mercedes sau bmw, in acesta caz - ce este?
                  Raspuns:"masina de masina".

Sa o porti sanatos!
                  ex:
                  Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km)
                  Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km)

Comment

• Sa o stapanesti sanatos, doctore! Masina este ingrijita, a avut grija Dan de ea, iar acum a ajuns pe maini bune!

Comment

• Cand vei pune gume normale, ti se va aprinde senzorul de presiune pneuri, in bord. Tre pusa si pe laptop, ca sa-l anulezi sau cauti procedura de reset, pe youtube.
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
                        Să fie !
                        un pneu run-flat rulat pe pana poate fi aruncat la gunoi.
                        Sursele mele (cat se poate de oficiale) spuneau ca se poate merge "pe pana" cativa zeci de km fara probleme si fara ca anvelopa sa aiba de suferit. Evident, pentru rulare lejera pe asfalt bun.
                        La inceput am fost si eu un pic stresat, nefiind obisnuit sa merg fara cric&rezerva. Pe urma am si uitat. Oricum, cu gumele alea e greu tare sa faci pana.

Originally posted by darksid3 View Post
                        Cand vei pune gume normale, ti se va aprinde senzorul de presiune pneuri, in bord. Tre pusa si pe laptop, ca sa-l anulezi sau cauti procedura de reset, pe youtube.
                        Nu vad de ce s-ar aprinde. Oricum, accidental (gen o data pe an) poate sa apara mesajul ala chiar daca rotile n-au nimic. Se incurca el in numaratoare si-i da cu virgula, probabil. Se reseteaza simplu, din CB.

Comment

• Doctore...pe cand un review complet la aceasta masina? Detalii tehnice, poze din interior, dotari, probleme?

Comment

• Probabil pe saptamana viitoare, cand deschid si topic nou. Consumul este bun, ~800 km cu un plin.
                            sigpic

Comment

• Da, dar conteaza si cat de mare e rezervorul ... ca doar n-are 50 perecum are loganul
                              Are 90 litri ?
                              Sa o folosesti sanatos si fara probleme. Sa dai un call cand ajungi pe la bucale.
                              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• X5-ul are 90l, asta are 63l.

S-o stapanesti sanatos, domn' doftor! ;)
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google