Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mi-s precis ca Rodian stie. Vezi ca nici aci nu te slabesc daca spui minuni

Ne vedem duminica la intalnirea LC Timisoara, mr. Illusi0n
    sigpic

Comment

salut...fain jurnal dar am o intrebare in ce loc ai facut pozele din post-ul tau de pe data de 23 mai 2010, misto de tot

Comment

Parte in Retezat la coada lacului de acumulare de la Gura Apei, parte la Sacaramb, o veche exploatare miniera de metale rare, la 30 km de Deva, in Muntii Metaliferi.

Poza de sezon de la Sacaramb, de acum 2 saptamani.
        Attached Files
        Last edited by dr_mke; 5 January 2011, 23:59.
        sigpic

Comment

mai incet cu frana de mana doctore
          sigpic #

Comment

Mic upgrade la frane astazi, montat personal totul.
            Gasit si bara de uzina la mana a doua, zgariata, revopsita, asteapta sa fie remontata sambata dimineata, plus lip-spoilerul de Logan Eco2.
            Attached Files
            sigpic

Comment

faine discuri,dar ce pacat ca au viata scurta la tine daca nu le uzi

Comment

Ai Pepsi Twist ? Imediat vin sa le udam
                sigpic

Comment

eu am Pepsi Twist si gratis o apa bucovina , hai sa le udam . cat au costat discurile si placutele ?
                  sigpic #

Comment

Discurile 440 de lei perechea (pret otzara mai mic pentru doftori) iar placutele 140 de lei, Ferodo Premier.
                    Manopera gratis, subsemnatu'
                    sigpic

Comment

• Astept cu mare interes feedback in legatura cu noul sistem de franare. Eu o sa imi iau Ferodo Premier in curand ca mi s-au cam dus placutele dar o sa las discurile stoc iar la upgrade chiar ma gandeam la Brembo sau la EBC.
                      '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Iti pot spune de pe acum avantajele: fading-ul oricum nu era o problema la Logan, nici macar in versiunea cu discuri pline, cu conditia ca placutele sa fie de calitate, ori de uzina ori Ferodo, TRW, ATE. Ramane insa avantajul eliminarii gazelor eliberate de placute la temperaturi mari, deglazurarea rapida datorita striatiilor si franarea sensibil mai buna in conditii de ploaie. Evident ma astept si la o durata mai mare de viata datorita calitatii mai bune.

EBD GreenStuff nu iti recomand deloc, sunt sub cele de uzina. Si-a pus Alin1234 pe masina si mi-a dat-o pe mana pentru un scurt test. Dupa 2 franari violente din 140 kmh pe coborare (inclinatie 7-10%) pedala mergea pana in podea si distanta de franare a crescut mult.

Avantajul de ''look'' nu exista pentru ca jantele stock de Prestige sunt destul de pline si nu se vad decat de aproape.

Dupa cca 30 km placutele s-au calcat suficient cat sa am o franare decenta. Astazi continui cu plimbari aiurea prin oras, multe franari usoare de la viteze mici, sa nu supraincalzim discurile si placutele.

LE > in poza, Brembo GT pe SupeRNova, evident tot cu Ferodo Premier

Ferodo FDB 1781 pot sa-ti recomand cu caldura, nu sunt la primul set. La SN tot Premier am folosit, vre-o 100.000 km, iar la Dacia berlina idem. Coeficientul de frecare este de 0.32, fata de 0.20 cat au toate placutele stock.
                        Attached Files
                        Last edited by dr_mke; 19 January 2011, 12:18.
                        sigpic

Comment

• Ferodo Premier @ 95 lei de la DaciaShop ma gandeam sa cumpar, vad ca majoritatea sunt multumiti. Nu stiu exact ce cod au fiindca i-am intrebat de 3 ori si niciodata nu mi-au dat raspuns.

Ma gandesc , ca FDB + discuri Brembo ar trebui sa si franeze mai bine ca alea de origine, nu doar sa fie mai durabile si mai rezistente la tavaleala.
                          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Codul de Logan pentru Ferodo Premier este FDB 1781. Pe aceiasi tipo-dimensiune mai exista 3 coduri, pentru Megane, Clio si Kangoo. Sunt mai dure si nu recomand impreuna cu discurile de uzina, care sunt destul de moi. In plus scartaie cand sunt fierbinti, stiu pentru ca asta am avut inainte pe masina, codul de Megane, pus intentionat sa se termine o data discurile

Cat despre distanta de franare, doar daca-l conving pe JREwing sa facem un mic test impreuna, de franare evident.
                            sigpic

Comment

• Ce-ai ma, cu mine, ca nu ti-am facut nimic?
                              The future is already here - it's just not very evenly distributed. - W. Gibson

Comment

• felicitari Doctore! asteptam poze cu bara vopsita si cu ledurile mult ravnite
                                lipsa text

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google