Care leduri frate Bleizer ?
Poveste Cu 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Vezi pagina 4 . . .
Astazi am retusat cateva ciobituri de pe cantul buzei aripii dreapta spate. Stabilizator de rugina aplicat ieri si retusul cu vopsea astazi. Ma vad nevoit sa montez protectiile din plastic, vopsite in culoarea caroseriei. Nu imi plac dar vad ca nu am de ales . . .Attached Filessigpic
Comment
-
spoiler fata
Era cineva pe aici care avea ceva de genul asta, care - cel putin in poza arata foarte bine. Cand l-am intrebat, mi-a raspuns omul ca e o plinta din plastic pentru parchet, vopsita negru. Iar fixarea era facuta cu holzsuruburi pentru rigips - infipte in bara fata, ceea ce nu mi s-a parut tocmai elegant.
Ideal ar fi fost o banda semirigida din cauciuc, asa cum se gasea candva la VW Golf sau Jetta si parca si la Vento.
Comment
-
"Traiasca" protectiile de aripi...
Iti recomand sa faci zonele alea foarte bine. Mie de la o julitura a aripii din 2006, pusese tata protectie de plastic si s-a extins toata minunea pe marginea aripii..retine apa, le-am dat jos pe toate 4, mai am 2 puncte pe aripa stanga spate. Este oxid, nu mananca tabla dar arata urat ruginiu..Attached Files
Comment
-
Momentan sunt reparate temporar, s-a dat cu glasspapier pe zonele ciocobite, s-a degresat, s-a aplicat un stabilizator de rugina si a fost lasat sa actioneze 12 ore dupa cum ziceau instructiunile, apoi cu glasspapier fin s-a dat putin strict pentru priza si s-a pus vopsea cu o pensula fina.
Cel mai probabil la vara se va remedia ''profesional'' zona respectiva, se vor curata toate bosajele cca 10 cm de la buza aripii in interior, izolate bine si se vor aplica protectiile din plastic vopsit in culoarea caroseriei.
Dupa cateva saptamani se va aplica o metoda ''traditionala Dacia'' si anume vaselina pe dosul aripii in zona protectiilor. Protectiile de la Dacia au o banda dublu adeziva foarte buna, trebui doar sa fie montate corect. Eu circul destul de mult si iarna (10-15.000 km anual pe gume de iarna) si in mod sigur vor fi ciobituri noi in cursul iernii viitoare.sigpic
Comment
-
Montat bara ''noua'' astazi impreuna cu elementul aerodinamic. La montare am facut o greseala, maistoru' imi zice s-o montez dupa ce pun bara pe masina, eu nu, c-o montez cu bara data jos. Zis si facut !
Dupa ce am pus bara sus pe masina, stransa in toate soroafele, puse toate minunile de plastic constat ca elementul aerodinamic nu mai sta bine, s-a tras o data cu bara cand s-a asezat pe caroserie. Mai mult, am fost destept si am folosit suruburi cu cleme de tabla si acum nu mai pot sa le desfac decat daca dau elementele de inchidere jos Ramane pe alta zi, azi nu mai am nici chef si nu mai am nici unde.
Obiectiv se simte o reducere a pompajului suspensiei care apare la viteze peste 120 kmh. La consum nu mai pot pronunta decat dupa mai multe drumuri lungi.
PS > particip si eu activ la protest, nu mai alimentez de la Petrom / OMV / RompetrolLast edited by dr_mke; 22 January 2011, 17:38.sigpic
Comment
-
Nu stiu cum se face de tot am postari consecutiveAttached Filessigpic
Comment
Comment