Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cu un Ford Transit, pe un drum foarte ingust acoperit cu gheata, intr-un ac de par. Dpv legal vina imi apartine, dar s-a intamplat din cauza ca am mers incet si precaut. Daca mergeam tare si de-a latul prin curbe ca de obicei nu intalneam Fordul in locul cu pricina si incidentul nu avea loc.

Iti place explicatia mea, nu ?
    sigpic

Comment

• de unde ai luat fusta pentru spoiler si cat ai dat?
      faina masina, imi plac jantele stock
      Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

• Doctore, imi pare rau sa vad urmarile incidentului. Bine ca esti sanatos-voinic si ca n-ai sarit santul te miri unde...
        Pana o vopsesti da-i cu vasilina, sa nu prinda rugina!
        PS: zici ca piesa de la volan a fost de vina? Nu vreau sa fiu rautacios, dar am vazut ca tu te-ai exprimat in sensul asta la mine pe My Ride. Pacat. Te apreciez sincer doc!
        Last edited by ion_R5; 28 January 2011, 23:14. Reason: editare text

Comment

• Nu prinde nici o rugina pana miercuri cand o duc la reparat, vopseaua nu-i sarita. Arta cere sacrificii nu ? Astea-s poznele facute cu nici o ora inainte de incident.

@ Ion_R5: piesa la volan este intotdeauna de vina !
          Attached Files
          Last edited by dr_mke; 28 January 2011, 23:24.
          sigpic

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
            Cu un Ford Transit, pe un drum foarte ingust acoperit cu gheata, intr-un ac de par. Dpv legal vina imi apartine, dar s-a intamplat din cauza ca am mers incet si precaut. Daca mergeam tare si de-a latul prin curbe ca de obicei nu intalneam Fordul in locul cu pricina si incidentul nu avea loc.

Iti place explicatia mea, nu ?
            ce sa`i faci ma , asta e , trecem peste toate .
            sti vorba aia , bucuriile iernii

Comment

• ce e funny e ca tu ai postat poza cu lovitura si lumea vorbea in continuare..abia fofu a vazut intr-un tarziu oricum, spor la reparatii..stiu ca ma bag cam degeaba, da am vazut pozele de mai sus cu masina in zapada si o pune intr o lumina/tenta de culoare foarte frumoasa...n am mai vazut un albastru mineral asa frumos
              sigpic

Comment

• Dupa 800 km pe ploaie si zapada e cam murdarica si s-a observat greu lovitura de pe aripa

Probabil astazi se face curat, dupa programul normal, din fiecare sambata.
                sigpic

Comment

• Ce liniste la mine pe jurnal. Astazi am servit din nou zapada, dar m-am ales cu o panorama reusita, consumul de peste 11% a meritat
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• frumoase poze domnu`

Comment

• frumoasa panarama, si multam de invitatie, ai crezut ca iti fur lumina

Comment

• ...) ai chinuit-o putin de ai scos...11 consum
                        http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• In zapada cu treptele mici nu mi se pare anormal consumul.

Martoane, la ora la care am plecat chiar nu m-am gandit sa te sun

Attached Files
                          Last edited by dr_mke; 30 January 2011, 23:40.
                          sigpic

Comment

• .....) da unde duce drumu ala....intr-o pestera????
                            http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

Comment

• Care drum ?

Prelungirea de sub bara fata am cumparat-o de la Dashia, care a cerut 160 de lei, fara kitul de prindere.

Spalat astazi utilajul, miercuri dimineata intra la reparat, astazi am fost la Asirom sa-mi rezolv hartiile pentru CASCO. O data spalata am observat si o mica zgarietura pe clanta usii spate, dar superficiala. Dimineata -16 grade la ora 10, evident n-am ratat momentul . . . -20 slabe sanse sa prind anul asta.

http://www.youtube.com/watch?v=ud2wT3nTEws
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• - 16 grade?
                                Ai stat sa o incalzesti un pic? Eu in general acuma pe "racoare" o las cam 3 minute sa mearga pe loc, sa se "tempereze" uleiul. Daca e mai racoare mai tare (sub -10 grade), o las chiar 5 minute. Dupa aia cand plec de pe loc, pana schimb a 3-a se ridica temperatura la 2 pavele.

Apropos, nu i-ai pus ceva un carton in bot? (glumesc - sper sa o iei ca atare) Iti merge bine masinica. Bine ca nu ai trecut la suspensie sport, ca nu te mai catarai cu ea pe toate dealurile alea si eventual daca mai prindeai vreun fagas sau sant, ramaneai pe burta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google