If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cu un Ford Transit, pe un drum foarte ingust acoperit cu gheata, intr-un ac de par. Dpv legal vina imi apartine, dar s-a intamplat din cauza ca am mers incet si precaut. Daca mergeam tare si de-a latul prin curbe ca de obicei nu intalneam Fordul in locul cu pricina si incidentul nu avea loc.
Doctore, imi pare rau sa vad urmarile incidentului. Bine ca esti sanatos-voinic si ca n-ai sarit santul te miri unde...
Pana o vopsesti da-i cu vasilina, sa nu prinda rugina!
PS: zici ca piesa de la volan a fost de vina? Nu vreau sa fiu rautacios, dar am vazut ca tu te-ai exprimat in sensul asta la mine pe My Ride. Pacat. Te apreciez sincer doc!
Last edited by ion_R5; 28 January 2011, 23:14.
Reason: editare text
Nu prinde nici o rugina pana miercuri cand o duc la reparat, vopseaua nu-i sarita. Arta cere sacrificii nu ? Astea-s poznele facute cu nici o ora inainte de incident.
@ Ion_R5: piesa la volan este intotdeauna de vina !
Cu un Ford Transit, pe un drum foarte ingust acoperit cu gheata, intr-un ac de par. Dpv legal vina imi apartine, dar s-a intamplat din cauza ca am mers incet si precaut. Daca mergeam tare si de-a latul prin curbe ca de obicei nu intalneam Fordul in locul cu pricina si incidentul nu avea loc.
Iti place explicatia mea, nu ?
ce sa`i faci ma , asta e , trecem peste toate .
sti vorba aia , bucuriile iernii
ce e funny e ca tu ai postat poza cu lovitura si lumea vorbea in continuare..abia fofu a vazut intr-un tarziu oricum, spor la reparatii..stiu ca ma bag cam degeaba, da am vazut pozele de mai sus cu masina in zapada si o pune intr o lumina/tenta de culoare foarte frumoasa...n am mai vazut un albastru mineral asa frumos
Prelungirea de sub bara fata am cumparat-o de la Dashia, care a cerut 160 de lei, fara kitul de prindere.
Spalat astazi utilajul, miercuri dimineata intra la reparat, astazi am fost la Asirom sa-mi rezolv hartiile pentru CASCO. O data spalata am observat si o mica zgarietura pe clanta usii spate, dar superficiala. Dimineata -16 grade la ora 10, evident n-am ratat momentul . . . -20 slabe sanse sa prind anul asta.
- 16 grade?
Ai stat sa o incalzesti un pic? Eu in general acuma pe "racoare" o las cam 3 minute sa mearga pe loc, sa se "tempereze" uleiul. Daca e mai racoare mai tare (sub -10 grade), o las chiar 5 minute. Dupa aia cand plec de pe loc, pana schimb a 3-a se ridica temperatura la 2 pavele.
Apropos, nu i-ai pus ceva un carton in bot? (glumesc - sper sa o iei ca atare) Iti merge bine masinica. Bine ca nu ai trecut la suspensie sport, ca nu te mai catarai cu ea pe toate dealurile alea si eventual daca mai prindeai vreun fagas sau sant, ramaneai pe burta.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment