no da i pace ca arata bine. 170 lei cromul ala ? ce bagabonti. oricum in locul tau nu il mai puneam. stii parerea mea despre crom
Poveste Cu 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Am fost astazi la garajul de unde am cumparat anvelopele. Dupa multe verificari pe un stand specializat, au conchis ca-i defect de fabricatie si au inlocuit anvelopa pe garantie. Eu unul, foarte sincer, ma asteptam sa faca figuri . . .Attached Filessigpic
Comment
-
ma da orice puneti pe masina se ajunge la economie de benzina ?) cand incepe sa dea masina benzina ?)Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Mici corectii pe panourile ramase cu lacul original, apoi ceara pe toata masina. Oarecum nemultumit de prestatie . . .Attached Filessigpic
Comment
-
Dc ,nemultumit???oricum nu va arata ca noua niciodata ...poti sa o polisezi si sa o dai cu ceara ,sa ii iasa pe ochi..
Comment
-
Originally posted by ion_R5 View PostDoctore, credeam ca te pregateai sa-ti faci un badboy look...
Vad ca intretii masina ca la carte - o tii din scurt. (ce-i drept daca vrei sa te duca, trebuie sa o intretii)
Eu ma pregatesc de anvelope de iarna. Am gasit Motrio de iarna la 200 ron si Tigar de iarna pe la 240 ron (185/65/R15) si peste vreo luna ma pregatesc de schimb ulei si filtre. (ce imi recomanzi?)
Originally posted by dr_mke View PostPractic masina arata mai bine decat noua, pentru ca 3/4 este relacuita
intra in thread-ul imediat de sub cel al tau, sa vezi ce si-a luat baiatul ala cu 6500 eu si 97000 km, care pt mine echivaleaza cu 40000 pe logan vezi ca e ceva cu ...LRW albastrica mea
Comment
-
@B997NDL- Sa nu facem o comparatie intre passatul lui cosmindan si acest logan, passatul e deja in alta categorie mult superioara loganului nu se poate discuta, dar aceasta masinuta iti spun sigur ca a primit tot timpul ce e mai bun indiscutabil ( acum fiind vorba de niste anvelope tigar-michelin asta e si mie imi par mai bune michelinurile dar sa nu uitam ca de cele mai multe ori cumparam marca si nu calitatea) a bagat bani in ea nu se poate discuta dar la km pe care ii face, costurile pe care le-ar fi avut cu o masina mai superioara ar fi fost mult mai mari sunt ferm convins si nu toti au norocul sa cumpere o masina sh in stare exceptionala.
Doctore continua tot asa cu intretinerea si cand iesi la pensie tot cu loganul o sa te vedem "ca nou" !
PS: Tigar sunt facute tot de Michelin deci... pe undeva un castig pentru buzunar acea diferenta de la 240 la 300Last edited by Narcisuc20; 5 October 2011, 04:12.
Comment
-
ceva imi spune ca nu-si doreste sa iasa la pensie cu Loganul asta.. dar multi km sa faci cu ea! eu unul vreau s-o marit. daca sunt amatori... sau o dau la scimb cu audi a4
nu se pot compara tigar cu michelin. cu atat mai mult ca sunt facute de aceeasi companie. crezi ca de prosti au scos diferenta asta de pret?! vezi pe net notele date de ADAC. cred ca stii cine sunt astia.. mai ales la cele de iarna alpin4 e cam cel mai bun. pot spune ca e diferenta intre alpin3 si alp..4
Comment
-
Nu ma intereseaza alta masina pentru urmatorii 2-3 ani (adica aproape inca 150,000 km). Am nevoie de o.masina robusta, nepretentioasa, fiabila si cu costuri rentabile de intretinere.
Bani nu "s-au bagat" in masina altii decat cei reclamati de intretinerea ca la carte. Decat sa polishezi agresiv lacul este mult mai rentabil si sanatos sa aplici lac. Ceara este un lucru foarte sanatos pentru vopsea, mai ales inainte de venirea iernii.
Cat despre anvelope de iarna, dupa ce am consultat site-ul ADAC am ales Dunlop SP WinterSport 3D, anul trecut.
PS: nu mor de dragul Loganului, dar, obiectiv vorbind nu poti gasi ceva mai bun dpv utilitar.Last edited by dr_mke; 5 October 2011, 08:19.sigpic
Comment
Comment