Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• de ce schimbi amortizoarele ?
    " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Pentru ca au ajuns la limita inferioara de uzura indicata de Dacia, cele din spate, respectiv 45-47%, minimul fiind 50%. Fata sta mai bine, cu 60%.
      sigpic

Comment

• Dr Mke, io am 107000 km cu Prestige-ul si nu am schimbat nici un amortizor, plus ca am arcuri H&R...nu are absolut nimic...inseamna ca ai bani !!!
        sigpic
        Maică, ce mafioți de treabă !!!

Comment

• Unde indica Dacia limitele unui amortizor?
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Originally posted by kenjiro_sanga View Post
            Dr Mke, io am 107000 km cu Prestige-ul si nu am schimbat nici un amortizor, plus ca am arcuri H&R...nu are absolut nimic...inseamna ca ai bani !!!
            Doctorul isi tine masina in parametrii, si asta pe termen lung inseamna costuri minime - ca sa nu mai spun ca inseamna o masina pe care te poti baza la orice drum si la orice ora.

Ce inseamna sa mergi peste limitele normale cu orice componenta in general? Uzuri premature ale componentelor din imediata vecinatate... in cazul amortizoarelor ->>> bucsi, planetare, pivoti - care conduc si ele in lant mai departe la uzuri premature ale anvelopelor si rulmentilor

In plus tinuta de drum/stabilitatea si distanta de franare sunt direct afectate - adica siguranta, cu care nu e bine sa te joci (...dincolo de bani)
            Last edited by ion_R5; 24 October 2011, 00:28.

Comment

• Domnu, am o rugaminte, cand te plictisesti fa o poza sa vad si eu la care uzura te referi, sa vad si la mine ce uzura au, pentru ca e prima data cand aud..multumesc anticipat
              " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Daca te referi la uzura amortizoarelor - exista la service stand pentru testarea suspensiei, care determina masura in care amortizoarele isi mai fac functia. Singura precautie este presiunea din anvelope atunci cand faci testul, ca rezultatele sa fie concludente.

Nu stiu la ce poza te referi. Poti detalia? Totusi, sa nu transformam prezentarea masinii doctorului in chat.

Comment

• Peste câteva ceasuri kilometrajul general va arăta 100.000 km
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• sunteti scumpi la vedere. si dumneavoastra si masinuta. mai clateste ne si noua ochiul ca s o saturat de atata gri

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
                      Peste câteva ceasuri kilometrajul general va arăta 100.000 km
                      O intrebare te rog: ai facut 72.000km in 18 luni cu actualul prestige?
                      Si inca una te rog: oglinzile sunt cele stock?
                      Mersi.

Comment

• sper sa nu se supere ca iti raspund eu. la ambele intrebari raspunsul este da

Comment

• cata benzina frate!
                          Am vazut masina zilele trecute, arata ca noua. Felicitari!

Comment

• Am inteles ca masina doctorului e din 2006 si vad ca oglinzile sunt identice cu cele de la ph.2,sau cel putin asa am impresia.

Comment

• Prestige ul din 2006 a avut oglinzile astea din fabrica

@ NCDHD 10.800 lei l a costat benzina cu consum de 5 % si 3 lei litrul suma reala este mult mai mare

din punctul meu de vedere cel mai frumos Logan de pe forum. nu stiu ce ii face dar este mai frumos ca altele la fel

Comment

• Dap, 100.054 km indică amu'

Poza de după masă, murdărică, dar acum seara după ce am ajuns la TM arată mai rău ca o purcică

In general curătică, dar să nu exagerăm cu complimentele

Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google