de ce schimbi amortizoarele ?
Poveste Cu 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by kenjiro_sanga View PostDr Mke, io am 107000 km cu Prestige-ul si nu am schimbat nici un amortizor, plus ca am arcuri H&R...nu are absolut nimic...inseamna ca ai bani !!!
Ce inseamna sa mergi peste limitele normale cu orice componenta in general? Uzuri premature ale componentelor din imediata vecinatate... in cazul amortizoarelor ->>> bucsi, planetare, pivoti - care conduc si ele in lant mai departe la uzuri premature ale anvelopelor si rulmentilor
In plus tinuta de drum/stabilitatea si distanta de franare sunt direct afectate - adica siguranta, cu care nu e bine sa te joci (...dincolo de bani)Last edited by ion_R5; 24 October 2011, 00:28.
Comment
-
Domnu, am o rugaminte, cand te plictisesti fa o poza sa vad si eu la care uzura te referi, sa vad si la mine ce uzura au, pentru ca e prima data cand aud..multumesc anticipat" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Daca te referi la uzura amortizoarelor - exista la service stand pentru testarea suspensiei, care determina masura in care amortizoarele isi mai fac functia. Singura precautie este presiunea din anvelope atunci cand faci testul, ca rezultatele sa fie concludente.
Nu stiu la ce poza te referi. Poti detalia? Totusi, sa nu transformam prezentarea masinii doctorului in chat.
Comment
-
Peste câteva ceasuri kilometrajul general va arăta 100.000 kmAttached Filessigpic
Comment
-
Originally posted by dr_mke View PostPeste câteva ceasuri kilometrajul general va arăta 100.000 km
Si inca una te rog: oglinzile sunt cele stock?
Mersi.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment