Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• După 100.000 km (72 k la mine-n parohie, mai precis) afirm cu siguranță că-i foarte probabil mașina de care voi fi fost cel mai multumit vis a vis de costuri raportate la prestații. În afară de un set de discuri (2 dacă socotim si B-Max), nu am avut alte baiuri mecanice ori electronice de raportat.

Drept este, amortizoarele spate au cam expirat, vor fi inlocuite, la 115.000 km ma așteaptă a doua tură de distribuție, dar toate fac parte din întreținerea curentă prevăzută în cartea de service.

Sper să raportez un bilanț la fel de mulțumitor si la 200.000 km
    Attached Files
    Last edited by dr_mke; 5 December 2011, 01:11.
    sigpic

Comment

• unde este facuta poza asta ? intre Hunedoara si Hateg ?

Comment

• asa pare...

Comment

• Poza-i facuta in jurul Bradului.

Pentru cel care era curios cum se face un test de amortizoare >>> http://www.youtube.com/watch?v=kxREeyp0KxQ

Rezultatele vorbesc de la sine, fata inca in limitele decentei si normelor prevazute, spatele este dus pe apa sambetei. Masina are acum 102.000 km la bord, amortizoarele sunt cele originale toate 4.
          Attached Files
          sigpic

Comment

• Salutare, sper ca nu te-am speriat cu claxonul zilele trecute in giratoriul de la Ghimbav
            INTALNIRE LOGAN CLUB CALARASI DUMINICA ORA 15

Comment

• Salve ! Deloc, dar nu vedeam nici un Logan, nici un sticker in parbriz, dupa aia vaz ditai cisterna
              sigpic

Comment

• Pozele mai tarziu

sigpic

Comment

• adevarul ca acu nu ma mir de ce schimbi amortizoarele eu pe damburile alea cred ca mergeam cu a 1 a
                  " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

• Io zic sa te miri la altii pe jurnal Pozele-s inca in lucru, au sa apara peste vre-un ceas, asa :P
                    Last edited by dr_mke; 26 December 2011, 20:14.
                    sigpic

Comment

• Cateva din poznele de astazi, prima zapada
                      Attached Files
                      Last edited by dr_mke; 26 December 2011, 21:36.
                      sigpic

Comment

• Cu ce o dai de e asa frumoasa? Ceara? Altceva?

Comment

• Vopsea proaspata, face minuni.
                          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Doar lac ! A propos, peste vre-o 2 zile ai putea sa-ti faci rost de niste poze de genul asta si tu
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• nu-i asa ca zona din jurul mun. Brad e magnifica?, mai ales serpentinele de pe dealu mare cand vi dinspre Deva, frumoasa masina, sper sa ne vedem la vara cand ajung acasa in HD

Comment

• Sacarambul este mai aproape de Deva, dar intr-adevar, zona Bradului este superba. Posibil sa pun maine niste poze de-acolo, am drum si poate am bafta de zapada

Cand apari in zona, da un semn, sa ne vedem macar la un citric
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google