pai deja am vorbit cu kenjiro sa ne vedem cand ajung acasa, dar intai trebuie sa termin masina, poate o facem lata cu LCDeva
Poveste Cu 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Doctore, eu dupa peisaje... urmatoarea masina te vad la volanul unui Duster
Are vara-miu si e foarte OK... numai ca nu mai vezi consumurile de Logan... Ce sa-i faci, nu poti sa le ai pe toate... Dar altfel, Dusterul sta foarte bine pe sosea, cu o suspensie un pic mai coborata. (ca si Loganul de altfel)
Comment
-
Originally posted by dr_mke View PostDoar lac ! A propos, peste vre-o 2 zile ai putea sa-ti faci rost de niste poze de genul asta si tuNu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
@ einstein1984: chiar discut acum cu un prieten, daca se te initiem in arta offroading-ului cu Loganul, te-am duce la o plimbarica la Cetarea Dacica Costesti. Se pare totusi ca-i nevoie musai de lanturi si nush daca sa riscam sau nu
Loganul si Padurea de Argint de la SacarambAttached Filessigpic
Comment
-
Postare consecutiva, ghinion. Excursia de astazi, m-am dezarmat in fata unui bolovan prea mare. Dupa ce am ramas in 3 roti suspendat, am zis sa nu sar calu', in zare nu se intrezarea nici un 4x4 sa ma scoata Totusi am prins (sper) pe senzor 2 caprioare in padure Caprioarele mai tarliuAttached Filessigpic
Comment
-
Caprioarele ! Cum n-am un obiectiv adecvat, rezultatele sunt modeste.sigpic
Comment
-
eu am prins alceva , daca tot e topic pentru animale
Comment
-
La sfarsit de an, un mic excursion la Rosia Montana, plin de aventuri. Masina cat p-aci sa alunece in Tăul Brazi
Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
Attached Files- Lgn 1.jpg (176.2 KB, 383 views)
- Decembrie 4 525.jpg (69.1 KB, 362 views)
- Decembrie 4 594.jpg (103.2 KB, 356 views)
- Decembrie 4 535.jpg (88.3 KB, 341 views)
- Decembrie 4 587.jpg (107.8 KB, 270 views)
- Decembrie 4 570.jpg (73.3 KB, 241 views)
- Decembrie 4 714.jpg (48.3 KB, 217 views)
- rosia 1-_resize.jpg (40.6 KB, 197 views)
- rosia 2+_resize.jpg (34.4 KB, 190 views)
Last edited by dr_mke; 31 December 2011, 11:15.sigpic
Comment
-
A trecut și revizia de 105.000 km, la care pe langa banalul schimb de ulei & filtre au aparut si amortizoare noi, placute de frana. Diferenta majora pentru puntea spate. Astazi au facut amortizoarele prima ora de gimnastica
Peste cca 10k este preconizata a doua distributie, prefer intervalul mai scurt de 60k din cauza regimului de utilizare.
In rest, las pozele sa vorbeasca
LE > YT merge lent rau astazi, o sa urmeze si un link ''inzapezit''Attached Files- copac 1.jpg (138.6 KB, 194 views)
- iarna 1.jpg (137.8 KB, 173 views)
- zapada 3.jpg (122.0 KB, 258 views)
- zapada 2.jpg (115.6 KB, 251 views)
- thin line 2.jpg (121.7 KB, 210 views)
- slide.jpg (138.3 KB, 217 views)
- Sacaramb Pano 4 resize crop BW.jpg (373.0 KB, 153 views)
- Sunset WP+.jpg (121.5 KB, 133 views)
- rays.jpg (228.6 KB, 144 views)
sigpic
Comment
-
Loganul este clar un pui de SUV
Frumoase pozele
app.mi-a placut cand nu ai mai plecat de pe loc,ai dat in spate si ai "incalecat sleaul"sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
Comment