If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Doctore, inca odata felicitari pentru linia masinii tale - impecabila.
In privinta consumului, la ultimele tale postari chiar ma intrebam ce se intampla, fiindca aveai consumuri marisoare fata de valorile cu care ne obisnuisei. Termostatul bata-l vina...
Amu' la ce viteza cumulata aveam amandoi, o fost cam greu sa te vaz
Asta seara l-am vizitat pe DaniC si mi-am pus ace rosii Daca tot m-am pus pe treaba, am inlocuit si becurile din butoane cu leduri portocalii, evident aceaisi nuanta cu bordul. Pozele-s facute cu telefonul
Arata bine. Modificarea asta vreau sa o fac si eu, ledurile pentru ace sa fie rosii, la fel si zona de la 6 la 7 k RPM sa fie tot cu led rosu, mi se pare cea mai ok combinatie si nu sare nici in ochi de la 1 km.
Amu' la ce viteza cumulata aveam amandoi, o fost cam greu sa te vaz
Asta seara l-am vizitat pe DaniC si mi-am pus ace rosii Daca tot m-am pus pe treaba, am inlocuit si becurile din butoane cu leduri portocalii, evident aceaisi nuanta cu bordul. Pozele-s facute cu telefonul
acele nu erau rosii din fabrica ? parca asa tin minte
cel mai bun lucru care se intampla atunci cand schimbi ledurile din butoane este ca nu se mai incing. diferenta de temperatura in bord este semnificativa
Astazi am inlocuit bujiile, nu mai retin exact cand le-am montat, din cate imi aduc aminte undeva in jurul a 30-32.000 km, NGK BKR6EIX. In fotografie sunt toate 4, in ordinea din motor, alaturi de una noua-nouta pentru comparatie.
Electrozii de masa sunt toti corodati intr-o anumita masura, 2 par a nu fi, doar ca partea uzata sta cu ''dosul'' la camera. Ce m-a amuzat este faptul ca electrodul central prezinta urme de coroziune mai jos de pastila din iridium din varf
In concluzie, merita pe deplin pentru cine face km multi anual, cei aprox 0.2% aduc economie sesizabila in 90.000 km. Ultimul consum mediu de drum intins a fost 6.8%, 3 persoane, bagaj full, 160 km in 1:50h, pe ruta arhicunoscuta. Ultima saptamana de trafic urban a reclamat 7,7%, pe cca 180 km timisoreni.
Distributia ''mare'' se va rezolva in urmatoarele 3-4 saptamani, ocazie cu care urmeaza un update vis a vis de o mica modificare facuta la interior.
Asa da dr.mke amu mai inteleg si io o boaba...eu am schimbat bujiile la a mea la 20.000 asa au spus cei de la GPL ACUM AM 60.000KM Oare sa le schimb si eu????
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment