Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sincer vorbind, prima oara le-am vazut la cristi streulea pe masina si mi se pareau cumplit de tari. Dupa ce am stat putin in masina lui DaniC, noaptea, nu mi s-au mai parut asa. Am deja vre-o 3000 km cu ele si nu mi se par orbitoare deloc, ba chiar i-am zis ca vreau cumva 5 leduri/cadran si 2/ac , lucru care l-o dat pe spate

Dupa Pasti rezolvam si displayul CD-playerului, nu se cade sa ramana alb

Sambata asta se face distributia mare, daca lucrurile merg dupa plan.
    sigpic

Comment

• fa o poza cu camera sa vedem exact despre ce este vorba. eu am avut un alb destul de estompat din rezistente si nu m am impacat de loc cu el

ce consumabile folosesti pentru distributie ?

Comment

• Iepurasul a venit cu o distributie noua. Curele, role, pompa de apa, antigel, lichid de servo.

Desi au trecut doar in jur de 18 luni (aprox 60.000 km) de la prima inlocuire, dupa cum se poate vedea in prima poza, cureaua de accesorii nu arata prea fericit. Nu-i cazul de rupt, dar se vede clar ca-i expusa la praf si lumina, spre deosebire de cea de distributie. Kilometraj actual, aproape 118.000 km.

Pompa de apa avea un mic joc si prezenta zgomot la rotire, fara sa fie prezente urme de antigel scurs.

In circa 3 ceasuri a fost totul gata, inca un an si ceva toarce linistita

PS > toate reperele sunt cumparate din Dacia Service.
        Attached Files
        Last edited by dr_mke; 14 April 2012, 14:15.
        sigpic

Comment

• Cat au costat piesele ? Manopera cat a fost si unde ai schimbat-o ?
          '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Daca tin bine minte, au fost cca 1400 de lei cu totul. Oricum, pretul dopurilor de etansare de la axele cu came, te da pe spate: 80 de lei, 2 pleuri ordinare cu o guma pe ele.

Manopera nu se pune
            sigpic

Comment

• Scump domne, scump .

La accesorii ai schimbat intinzatorul cu totul sau doar rola ? Intinzatorul e 350-400 lei.
              '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• Dupa cum spuneam, s-a schimbat TOTUL, fiind a 2-a tura, conform cu cartea.
                sigpic

Comment

• Doctore felicitari! Poate ne dai cateva detalii cum au fost calate: arborele cotit, axele cu came, respectiv cum a fost tensionata cureaua.

Multumesc!

Comment

• frumoasa masina la fel si pozele prin zapada unde ai montat distributia?
                    MY CLA

Comment

• Intr-un service privat, acasa la Deva. Nu vad insa cum ii ajuta asta pe cei care sunt din cealalta parte a tarii

Hristos a ĂŽnviat !
                      sigpic

Comment

• nu sunt in celalat capat al tarii:P am crezut ca ai montat la dacia!
                        MY CLA

Comment

• Daca doresti, poti monta la Dacia. Pe mine nu ma intereseaza garantia la o astfel de manopera, pentru ca oricum te lupti cu morile de vant si te alegi cu masina imobilizata pentru o lunga perioada de timp, in cazul unui eveniment nefericit. Cum insa toate reperele sunt cumparate din reteaua Dacia, sansele sunt neglijabile.
                          sigpic

Comment

• Nu pusesem poza cu distributia veche, inainte de demontarea completa.
                            Attached Files
                            sigpic

Comment

• Pompa de apa o schimbasei si la prima tura de distributie sau e cea originala? La accesorii ce ai schimbat prima data doar cureaua sau tot kitul?
                              Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

• distributia ( kit + pompa de apa ) cat a costat ?

mi se pare mult 1400 daca e doar distributia aici.

un kit Contitech + pompa HEPU sau SKF duce la 700 lei

in afara de curea care este Continental iar la kit ul de origine este Gates, rolele sunt la fel. INA sau SKF

la pompa de apa a inceput sa scartaie dupa drumul in Europa unde am mers intins 150-170 sute si sute de km la rand

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google