If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Îmi poate spune cineva ce mănâncă bestiile astea de guguștiuci ?
În nici un caz n-a stat pe mașină mai mult de cateva ore până l-am văzut și l-am curățat, iar amu seara am spălat mașina cu totul. Rahatul ăsta-i atât de acid că trece și prin blindajul de tanc, dacă-i lăsat suficient timp !
Vești bune ! N-am facut poză acum pentru că lumina zilei nu-i deloc cea mai potrivită pentru scos în evidență astfel de defecte, dar dupa puțin polish (mulțam' Cosmin !) se pare c-a dispărut arsura din lac produsă de rahatul radioactiv de guguștiuc. Uite așa ajungi să speli mașina de 2 ori în săptămână !
Din păcate au reapărut gâzele, azi noapte nu am putut merge peste 110 kmh din cauza lor, erau așa de multe că se vedeau în lumina farurilor, iar mașina s-a umplut de roadkill rapid.
eu zic ca e spalat de multe ori. daca vre'i sa vede'i la mine cum arata un motor "nederanjat"..... mai ales in bucuresti... mamaaaa pun flori acum si vand de sf C-tin si Elena. ala e chiar un motor curat.
Să răspund la întrebare. De spălat cu apă nici o dată n-a fost, doar curățat cu WD-40 și cârpa. Acum are cam un an de la ultima șmotruială.
Astăzi am văzut pe bord un kilometraj frumos: 123.456 km
Între timp s-au înlocuit ”celebrele„ plăcuțe de frână Ferodo Premier Fdb 845 cu DS Performance, zic ei, un soi de DS 2500 mai civilizate pentru viața de zi cu zi. Drept este că la rece prind absolut ok, dar deja scârțăie de mai mare dragul Treaba asta n-au rezolvat-o
Au aproximativ 400 km rulați, dintre care cca 150 în oraș pentru un rodaj bun. Nu au fost încă solicitate puternic, dar din câte am observat, pedala este mai modulabilă la viteza mare decat cu FDB 845.
Discurile Brembo EasyCheck PVT HC se prezintă nesperat de bine după cca 60k cu FDB 845 (2 seturi) dar sunt destul de sigur că le vor ”rezolva„ DS -urile
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment