Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aviz amatorilor, la Romnamol s-a redus pretul presurilor GoodYear de la 340 la 170 de lei Drept urmare, mi-am facut cadou Se gasesc si pe negru, dar si cu partea centrala din mocheta.
    In rest, nici o noutate remarcabila . . . acusica 130.000 km fara sughituri.

In poza, tot un 16v
    Attached Files
    sigpic

Comment

• frumos 16v ala din poza
      sigpic

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
        Aviz amatorilor, la Romnamol s-a redus pretul presurilor GoodYear de la 340 la 170 de lei Drept urmare, mi-am facut cadou Se gasesc si pe negru, dar si cu partea centrala din mocheta.
        In rest, nici o noutate remarcabila . . . acusica 130.000 km fara sughituri.

In poza, tot un 16v
        helea vechi vin la mine???

Comment

• Apăi or popsi pe la tine într-unul din week end-urile următoare.

Astăzi, iaca ce era să pățesc: prezoane strânse prea mult de 2-3 ori, deși în foarte scurt timp eu am restrâns la cuplul corect de 105 Nm. Totuși, supraîncălzirea frânelor în muuuulte rânduri, plus suprastrângerea în câteva ocazii au dus la ce se vede. Bafta maximă a fost că a început brusc să vibreze în timp ce eu rulam frumos cu 180 kmh pe ceas, am încetinit li mers până la Timișoara în cotă de avarie, unde am constatat ce se vede în poză: la roata dreapta față 2 bucăți buloane care arată cum se vede, celelalte întinse toate. Mers direct la Reno, cumpărat 16 buloane și înlocuit
          Attached Files
          Last edited by dr_mke; 25 June 2012, 21:36.
          sigpic

Comment

• daca te rog, imi poti face un close-up cu camera aia buna, la lobul axei cu came care se vede sub busonul pe unde se toarna ulei ?

Comment

• De poza nu am uitat, dar totul este curat luna si bec acolo.

Pana una alta, mi-s pieton pana joi. Lacul nou este superior in orice aspect, polish-ului
              Attached Files
              sigpic

Comment

• Din ce observ din poze acele elemente de caroserie vor fi si revopsite, nu doar lacuite.

Comment

• Existand mici ciocobeli mai mult sau mai putin deranjante, au fost retusate. Practic, doar plafonul va fi doar relacuit.
                  sigpic

Comment

• Pe casco?

Daca da, spune-mi te rog la ce firma si daca au avut ceva obiectii. Merci.
                    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• Partial pe Casco Asirom. Aripa dreapta fata am proptit-o eu intr-un stalp, pe capota mi-a cazut o bucatica de tigla de pe acoperisul spitalului, iar bara spate ... parcare a la Timisoara, ce sa zic.

Restul sunt pe socoteala proprie.
                      sigpic

Comment

• Pozna direct din cabina
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Ferodo Racing...mai mai mai

stickerul vine in cutia de DSPF ?

Comment

• AMR 23 zile ? zi mi sa stiu, ca am de treaba

masina ii gata ?

Comment

• Masina-i gata si numai ce s-a intors acasa dupa vre-o 5000 km facuti in conced, o mica parte din ei pe unul din drumurile noastre favorite. Pot sa-ti zic ca placutele de frana au rezistat cu brio
                              sigpic

Comment

• Update, urmeaza si altele mai incolo
                                Attached Files
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google