mai incolo cand ?
Poveste Cu 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Kitzbuhel & KitzbuhellerHorn, Tyrol
Mai sunt o multime de HDR-uri de prelucrat pentru panorame, timp cine stie cand Pana atunci insa cateva cadre mai la intamplare.sigpic
Comment
-
Doctore, super tare poza cu Porsche-urile... Era misto sa te vad pe serpentine printre ei si in varful muntelui sa iesi un pic in "off-road" cu Loganul, ca sa vada posesorii de Porsche ca tot le mai lipseste ceva, chiar daca la PS sau Fahrwerk stau foarte bine.
Comment
-
Astăzi, la aproape 142.000 km, am inlocuit brațele inferioare. Bucșele anterioare prezentau semne de îmbătrânire la testul pe talere, iar la frânări violente mașina a început ușor să devieze mereu spre stânga. Pe partea respectivă, bucșa anterioară a brațului erai mai obosită și la inspecție.
S-a purces la achiziționarea de brațe noi, Lemforder, care s-au montat acum aproximativ 2 ore.
Pozne am făcut doar cu telefonul, m-am luat cu alte treburi și am ratat momentul când mașina era pe elevator. Marți am programare la reglat geometria.
Special pentru alessandro am fotografiat discurile de frână, care au minim 70.000 km rulați la momentul vorbirii (dacă nu mă lasă memoria), iar plăcuțele Ferodo DS Performance (aprox 15.000 km rulați) par să fie blânde cu discurile.sigpic
Comment
-
-
Din pacate, la reprezentanta preturile suna cam asa . . .
Suport hidroelastic motor - 511 lei
Suport CV simplu - 333 lei
Probabil maine ma hotarasc de unde cumpar.
Simptome ? Doar in 2 ocazii vibratii de la esapament care atingea pe unde nu trebuia.sigpic
Comment
Comment