Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• mai incolo cand ?

Comment

• sublim ! unde este facuta poza ?
      sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Kitzbuhel & KitzbuhellerHorn, Tyrol

Mai sunt o multime de HDR-uri de prelucrat pentru panorame, timp cine stie cand Pana atunci insa cateva cadre mai la intamplare.
        Attached Files
        sigpic

Comment

• Republik Österreich...probably the best country in the world

Comment

• le-ai aratat la cei 8 din foto 2 cum se coboara pe serpentine?

Comment

• Doctore, super tare poza cu Porsche-urile... Era misto sa te vad pe serpentine printre ei si in varful muntelui sa iesi un pic in "off-road" cu Loganul, ca sa vada posesorii de Porsche ca tot le mai lipseste ceva, chiar daca la PS sau Fahrwerk stau foarte bine.

Comment

• Astăzi, la aproape 142.000 km, am inlocuit brațele inferioare. Bucșele anterioare prezentau semne de îmbătrânire la testul pe talere, iar la frânări violente mașina a început ușor să devieze mereu spre stânga. Pe partea respectivă, bucșa anterioară a brațului erai mai obosită și la inspecție.
                S-a purces la achiziționarea de brațe noi, Lemforder, care s-au montat acum aproximativ 2 ore.

Pozne am făcut doar cu telefonul, m-am luat cu alte treburi și am ratat momentul când mașina era pe elevator. Marți am programare la reglat geometria.

Special pentru alessandro am fotografiat discurile de frână, care au minim 70.000 km rulați la momentul vorbirii (dacă nu mă lasă memoria), iar plăcuțele Ferodo DS Performance (aprox 15.000 km rulați) par să fie blânde cu discurile.
                Attached Files
                sigpic

Comment

• ale mele arata o idee mai bine dar au doar vreo 40.000 km. imi pare asa rau de ele

eu mai suspectez la mine o vibratie a etrierului. nu prea imi place cum aratau culisele alea cand le am desfacut

Comment

• Toate culisele au joc mic de noi. Etrierul tau nu are nimic
                    sigpic

Comment

• Probleme'n paradis
                      Attached Files
                      Last edited by dr_mke; 24 September 2012, 23:27.
                      sigpic

Comment

• Se manifesta rau de la tamponul ala crapat ?
                        '08 Logan Prestige PH1 - 1.6 16V - Mineral Blau Pearleffekt

Comment

• costa ceva tamponul ala din pacate. este hidroelastic daca nu ma insel.

Comment

• 92 de euro ala din poza si 28 ala de la cutie, doar bucsa elastica. Sau asa zice Dialogys.
                            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Din pacate, la reprezentanta preturile suna cam asa . . .

Suport hidroelastic motor - 511 lei
                              Suport CV simplu - 333 lei

Probabil maine ma hotarasc de unde cumpar.

Simptome ? Doar in 2 ocazii vibratii de la esapament care atingea pe unde nu trebuia.
                              sigpic

Comment

• suportul CV mi se pare ca are un pret exagerat.
                                eu am dat 130 lei pe unul de origine de la un magazin din pitesti. este original nu facatura

suort hidroelastic aveau pe la 400 lei

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google