Ai urcat cu treapta 1 sau n-am auzit eu schimbarea?
Poveste Cu 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Mei, da' ci ti-o mancat in cu.ulet sa mergi p-acolo?
Se tine tare cazanu'
Comment
-
BremboMax-ed again !
Discurile Bosch Made in China sunt pur si simplu gunoaie dpv al calitatii, au doar ~10.000 km si arata dupa cum se vede, cu cca 0.5 mm uzura masurata, iar pe interior te doare capul ce santuri au ambele
Concluzie: cine-si aminteste, discurile Brembo Easy Check PVT aratau ceva mai bine dupa 90.000 km rulati, drept urmare le pot recomanda cu mana pe inima. dr_mke approvedLast edited by dr_mke; 3 April 2013, 23:37.sigpic
Comment
-
Originally posted by dr_mke View PostUn mic ''aperitiv''. Aproximativ 5000 km, vre-o 300 de tuneluri si ~450 litri de benzen.
Pauza de pozat la Monte Carlo, unde am intalnit in trafic un Logan visiniu cu numere de Constanta. Ne-am salutatNu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Am trecut la încălțările de vară. După cca 20.000 km rulați, pneurile Semperit SpeedGrip2 se prezintă cam așa la capitolul uzură: 6 mm respectiv 6.5 mm, măsurat cu șublerul.
Discurile și plăcuțele noi se rodează frumos și ordonat, au cca 700 km rulați. Probabil peste încă atâția kilometri încep să mă dau ”rău” la frâne.sigpic
Comment
-
Sa iasa fum din elesigpic
Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html
Comment
-
Originally posted by dr_mke View PostAm trecut la încălțările de vară. După cca 20.000 km rulați, pneurile Semperit SpeedGrip2 se prezintă cam așa la capitolul uzură: 6 mm respectiv 6.5 mm, măsurat cu șublerul.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
Comment