Update: revizia de 175.000 km s-a consumat acum nici o sătămână, ubiucuitarele filtre Mann, ulei Motul 300V Power 5W-40, fără depistarea de hibe prin suspensie ori de alt fel. După o mică escapadă de 4 zile am adunat deja 178.000 km și mă gândesc că vine distribuția cât de curând (deși doar la 195.000 km se împlinește termenul de 80.000 km indicat de manualul de întreținere).
Impresie despre Michelin-uri: deși au flancurile moi, lucru care se resimte puțin în precizia direcției, transmit mult mai puternic în mașină asperitățile drumului, deși sunt umflate la presiunea corespunzătoare. Mă pot gândi doar că au o carcasă foarte rigidă la nivelul benzii de rulare. Raliu serios încă nu au luat.
Impresie despre Michelin-uri: deși au flancurile moi, lucru care se resimte puțin în precizia direcției, transmit mult mai puternic în mașină asperitățile drumului, deși sunt umflate la presiunea corespunzătoare. Mă pot gândi doar că au o carcasă foarte rigidă la nivelul benzii de rulare. Raliu serios încă nu au luat.
Comment