Ba se decupleaza si la ala.
Poveste Cu 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pozeeeeeeeeeeee !
In clip se vede foarte clar cât de mult mișca levierul de comandă, față de cea nouă (second hand). Compresorul de AC decuplează prompt acum.
S-au pus și garnituri noi, OEM.
Manopera de maxim 30 de minute, ușor încurcată de motorul fierbinte, regie proprie.
Important de retinut ! Nu se lubrefiază articulațiile mecanismului de acționare. Piesele sunt din poliamidă, care se autolubrefiază ! Eu, punând la fiecare schimb de ulei spary cu vaselină acolo, am făcut ca tot praful sa se adune și să se amestece cu unsoarea. Drept urmare acest amestec abraziv a condus la uzura excesivă și jocul pe care-l puteți vedea.
Milfarea cu cele 2 clapete, comparativ >>> https://www.youtube.com/watch?v=SC3d...ature=youtu.besigpic
Comment
-
In primul rand, cati taxisti cu 16v cunosti ? Ca orice mecanism, cu timpul apar jocuri, cu sau fara lubrefiere nepotrivita.
@einstein: in mod sigur nu mai faceam 30k, pentru ca la ceva vreme dupa ce ne-am vazut, a inceput sa nu mai decupleze AC-ul la depasiri. Asta am remarcat imediat. Cu jocul m-am obisnuit pentru ca a aparut treptat si nealterand raspunsul masinii, i-am dat pace. Stii doar ca ti-am zis ca stiu ca are joc la pedala, dar nu ma deranjeaza.sigpic
Comment
-
Originally posted by dr_mke View PostPozeeeeeeeeeeee !
In clip se vede foarte clar cât de mult mișca levierul de comandă, față de cea nouă (second hand). Compresorul de AC decuplează prompt acum.
S-au pus și garnituri noi, OEM.
Manopera de maxim 30 de minute, ușor încurcată de motorul fierbinte, regie proprie.
Important de retinut ! Nu se lubrefiază articulațiile mecanismului de acționare. Piesele sunt din poliamidă, care se autolubrefiază ! Eu, punând la fiecare schimb de ulei spary cu vaselină acolo, am făcut ca tot praful sa se adune și să se amestece cu unsoarea. Drept urmare acest amestec abraziv a condus la uzura excesivă și jocul pe care-l puteți vedea.
Milfarea cu cele 2 clapete, comparativ >>> https://www.youtube.com/watch?v=SC3d...ature=youtu.be
Cred ca am si aceasta problema, ma intereseaza costurile? mersi.sigpic #
Comment
Comment