Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Tocmai. Doar cineva care pune preț pe întretinerea care garantează lipsa problemelor și lipsa băgatului de bani după cumpărare.

Așa puteam da km la 120.000 și nimeni nu ar zice că nu-i are. Dar sunt de părere că lucrurile pe care le faci le cam și primești înapoi. Așa că, la 238.000 km ramâne ! Dacă voia mama să o păstrez pentru ea, rămânea.

S-o țin de bibelou nu vreau, nu am acum bani să-i trag un rollcage și modificări pentru dat la VTM. Când oi avea, peste ani, s-or găsi destule exemplare suficient de bune pentru așa ceva.

Îmi pare rău că nu am ajuns pe Nurburgring cu Prestiju' !

În rest s-a comportat impecabil dpv al fiabilității.
    sigpic

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
      Îmi pare rău că nu am ajuns pe Nurburgring cu Prestiju' !
      Nu e timpul pierdut!

Masina arata foarte bine pentru varsta ei!

Comment

• Ce se intampla dom'le? Se imputineaza loganistii Am vazut pe celalalt forum si ca si Octavian a trecut la nemteasca
        Lasand gluma la o parte, jur ca daca mi-as putea vinde euro3-ul din dotare m-ar tenta 16v-ul matale
        Mult success cu "noua jucarie" !
        Dacia Logan 85 cubic inches 2k5
        "Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"

Comment

• Grija mare cu samsarii la telefon. Pretul promis la telefon cu banul jos nu se pupa cand o sa vina sa ia masina.Am patit eu cand mi-am vandut Audi-ul.Mi-am pierdut vremea cu vre-o doua specimene dinastea.O mizerie de oameni.

Comment

• Nu lua smart fortwo.
            Se strica motorul la fiecare 100.000 km.
            Are piesele scumpe.
            Este lenesa.
            Nu consuma asa putin: 7-8 in oras, 4.5 afara, 6.5 pe autostrada la 120 km/h.
            Plus ca nu ai spatiu decat pentru 2 persoane.

Comment

• @ajjacio: normal, alfel se intoarce cum a plecat, primul lucru se verifica finantele
              @Cezar: nu cred ca se mai pune problema de Smart sau de alta machina

Astazi sau maine s-ar putea sa fie deja pe alte maini Va tin la curent.
              sigpic

Comment

• Ia un twingo pentru mama mai incolo cand mai dai de bani.
                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• doctore ce faci??? ma lasi fara masina?

Comment

• Nu mai am Logan de o perioada destul de lunga dar urmaresc cu placere acest topic (unul din putinele defapt). Iti respect decizia de a face un upgrade (sa fim seriosi...cine zice ca mai bn pastrezi loganul nu stie despre ce vorbeste). Sper sa faci topic si BMW-ului. Avem cam aceleasi pretentii de la o masina...eu nu mi-am permis sa trec la e91 (poate unul destul de vechi si uzat) insa am ales un Ford Focus 2 Turnier (cred ca te-ar coafa unul...are o tinuta de drum foarte buna) Bafta in continuare!

Comment

• Maine dimineata astept musteriul, care 100% nu va fi dezamagit, chiar de-i samsar, cu masina asta nu-si va face pacate

Am facut o ultima tura de vre-o ora prin orasul pustiu, prin ploaie. Ultimele intersectii de-a latul cu frana de mana . . . . cu Loganul . . . . .

Jurnal de bord va fi in continuare si la BMW. De pe acum va anunt ca motorul ma incanta doar vis a vis de consum si linearitate, tinuta de drum si cum se simte la condus compensand cvadricilindrul cam bleg, destul de bine. Nu am bani de 40-50k pe an cu motor mai mare, dieselul nu imi prea place, iar la urma urmei ar fi chiar o prostie sa faci naveta cu 3.0 litre doar asa "pentru ca poti", nu ?

Prestijul m-a purtat fara griji si sughituri mecanice de la 28k pana la 237k, ultimele doua drumuri lungi au fost la Varsovia si acum o saptamana la Frankfurt, asa de despartire
                      Last edited by dr_mke; 24 October 2014, 01:33.
                      sigpic

Comment

• Cand iei masina?

Comment

• Sunt pieton
                          sigpic

Comment

• Ai vandut-o destul de repede. Ne poti spune pretul de vanzare?

Comment

• Adică tocmai ce-ai vândut-o
                              Baftă cu noua achiziţie!

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
                                Sunt pieton
                                Bravo! Ma astept sa-ti vad masina cu 90.000 la vanzare ))

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google