Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by dr_mke View Post
    Sunt pieton
    Ne stim de 10 ani si e prima oara cand poti zice asta.
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• @Cezar,
      E mult 90 mii. Romanii cauta-n targ logane "noi cu 7-8 ani vechime" cu pana in 50 mii la bord.
      Deci o poate da la un 45-48 mii fara probleme, masina nu-si arata km.

Comment

• 2150 euro fara rotile de iarna, am sa le vand separat, pe jantele OEM presupun ca voi capata 150 de iepuri fara probleme, asa ca voi ajunge la 2300. Per total am lasat 200 mai jos decat mi-am propus ca minim, dar a fost rapid. Cateva dupa amieze pierdute la cabinet probabil inseamna o gaura mai mare de 200 de euro.
        Eu sunt destul de sigur ca-i samsar, dar vom vedea. Oricum treaba a mers repede si frumos, la ora asta-i in drum spre Bucale.
        sigpic

Comment

• Doctore , tu erai acum 20 de min in Simeria, sau noul proprietar?
          sigpic

Comment

• Pfff...cca. 9500 lei, un chilipir.

O aranjeaza la km si o da mai departe cu 15000 lei...duminEca 'mi fac drum prin vitan, sigur o gasesc scoasa la vanzare.

Comment

• Noul propritar era

@ Kojaj: probabil, oricum am fost destul de pe fata vis a vis de subiect cu el. Eu nu dau km inapoi, chestie de principiu.
              Last edited by dr_mke; 24 October 2014, 11:18.
              sigpic

Comment

• Daca aveti nevoie sa dati km inainte la o masina, lasati-o la dr mke o luna. Fara demontari de piese sau interventii electronice, face totul natural.
                doctore, baga-i nr de tel in google saptamana viitoare si vezi anuntul cu loganu.
                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• S-au prins si combinatorii astia de masini care-i treaba cu nr. de telefon la cautarea pe gugal, ca s-a invatat lumea sa-i repereze dupa asta.
                  Acu' umbla cu mai multe cartele ca sa n-aiba istoric la cautari pa net...aia "meseriasi".
                  Cioflingarii, insa nu se complica cu de-astea.

Comment

• Cu masina mea nu-si face pacate, doar rulajul. Mecanic este mai mult decat impecabila.
                    sigpic

Comment

• Imi pare sincer rau ca ai vandut masina , in opinia mea cred ca a fost cel mai intretinut Logan de pe acest forum .
                      sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• HD 09 MKE tocmai a intrat in Bucuresti, am primit un fir de la un prieten care l-a zarit in trafic
                        Pana merg dupa BMW la Cluuuuuj am ramas pe 2 roti !
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Si probabil ca noul proprietar de tranzit locuieste in Sectorul 1, acolo e crema lor.
                          Last edited by Alex23; 24 October 2014, 16:54.

Comment

• Frumoasa bicicleta , dar cam frig pentru ea ,se zbarleste cotofana pe temperatura asta!!
                            sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

• Originally posted by dr_mke View Post
                              Pana merg dupa BMW la Cluuuuuj am ramas pe 2 roti !
                              Merida... Nice! Asa ceva vreau si eu sa cumpar, dar nu noua. E superba bicicleta, frane, pinioane, suspensii, TOT!

Comment

• Eu sunt la a doua, furcile Suntour sunt grele dar bine lucrate comparativ cu versiunile entry/mid level de la marcile cu rasunet. Cadrul asta merita o furca mai tzapana, dar mai la vara.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google