Foarte fumos bmw-ul, asta se numeste deja masina!
Poveste Cu 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Să lămurim un aspect. Loganul a fost și este o mașină foarte bună, adaptată excelent condițiilor de la noi. Eu am considerat Loganul ''mașină'' tot timpul și nu mi-a fost nici o dată rușine cu el.
Treaba cu „pride of ownership” cred că s-a văzut din plin tot timpul.Last edited by dr_mke; 27 October 2014, 09:54.sigpic
Comment
-
Să fie !
După primul drum de naveta, consumul este cu 0.5 litri/100 km mai mare in acelasi regim de mers. Vedem si zilele urmatoare, resetez CB in fiecare dimineata. Oricum consumul este excelent raportat la cilindreea de 2 litri si masa de 1505 kg.
RunFlat -urile & suspensia amortizeaza bine cu exceptia denivelarilor gen prag dintre 2 segmente de asfalt, chiar daca este mic de un deget . . . asa ca atunci cand voi inlocui gumele voi pune normale. Deocamdata caut un cric si o roata de rezerva space-saver, pentru ca un pneu run-flat rulat pe pana poate fi aruncat la gunoi.sigpic
Comment
-
Originally posted by mumus View PostFoarte fumos bmw-ul, asta se numeste deja masina!Originally posted by dr_mke View PostSă lămurim un aspect. Loganul a fost și este o mașină foarte bună, adaptată excelent condițiilor de la noi. Eu am considerat Loganul ''mașină'' tot timpul și nu mi-a fost nici o dată rușine cu el.
Daca loganul este masina, atunci mercedes sau bmw, in acesta caz - ce este?
Raspuns:"masina de masina".
Sa o porti sanatos!ex:
Logan Laureat 1,2 16V mpi E5N-2012-->2022(112.100km)
Logan Preferance 1,5dci E3/03-2006-->2012(76.100km)
Comment
-
Originally posted by dr_mke View PostSă fie !
un pneu run-flat rulat pe pana poate fi aruncat la gunoi.
La inceput am fost si eu un pic stresat, nefiind obisnuit sa merg fara cric&rezerva. Pe urma am si uitat. Oricum, cu gumele alea e greu tare sa faci pana.
Originally posted by darksid3 View PostCand vei pune gume normale, ti se va aprinde senzorul de presiune pneuri, in bord. Tre pusa si pe laptop, ca sa-l anulezi sau cauti procedura de reset, pe youtube.
Comment
Comment