Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by mumus View Post
    Ai tupeu sa spui ca o parte catusi de mica din ce am scris mai sus nu este reala? Nu cred, nu sunt genul de om care isi fura singur caciula.
    N-am. Un sambure de adevar este in ceea ce spui, dar nu un fruct complet.

Bre nea doftore, ce ma bucur ca ti-ai luat un break rosu. Eu la una rosie am visat mereu, si break. Doar ca n-am cu cine, ca freaca sotia ca la cap ca break-urile sunt urate, desi este adepta unor break-uri inalte ce in viziunea ei nu sunt urate (suv-uri).

Bv pt achizitie. Mie imi place motorizarea!

Comment

• Bre doftore :P mie.imi place doar consumul motorizarii . . . La ralanti 320d este mai silentios auzit de pe trotuar, asta zici ca macina pietre din cauza injectiei directe . . .

In prima saptamana am adunat peste 1500 km.

LE > sa nu fiu rau, curba de cuplu este foarte convenabila pentru un condus economic. Poti rula rexalat cu 1500 rpm in tr. 6 daca rampa nu este prea mare.
      Last edited by dr_mke; 2 November 2014, 23:22. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic

Comment

• Dar mergi mult nu gluma! Credeam ca mergi mai mult "local", de ce un doctor ar face atatia km?sper ca nu pe banii tai.
        In rest a fost binevenita schimbarea, mai ales din prisma confortului marit, in special pe distante lungi.
        sigpic
        !

Comment

• Exceptand excursiile pe afara, restul sunt pe cheltuiala proprie.

Zilnic fac o naveta de 80 km, plus ceva prin oras, sa zicem maxim 20 km daca am mult de umblat. Intr-o luna se strang ~ 2000 km doar asa, deci vre-o 25k pe an.

Saptamana asta am fost la Cluj sa-mi iau rotile de iarna, deci un drum care nu este in programul normal, plus inca alte cateva excursii. Oricum, luna asta mai am de mers la Sibiu, de 2 ori la Timisoara . . . . pe langa naveta normala.

Confortul la drum intins, in special autostrada este excelent, nivelul de zgomot la vant ma impresioneaza cel mai mult.
          sigpic

Comment

• Naveta asta....eu am 100km .
            Asteptam my ride la furia rosie . Stima!
            sigpic
            !

Comment

• Hai cu noul thred doctore !
              sigpic
              Sa nu ai incredere in femei si in franele de Dacie!
              http://www.loganclub.ro/forum/loganu...da-t31364.html

Comment

• Doctore, ti-a aparut Loganu la vanzare, are doar 88000 km, pret 3150.
                Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

Comment

• Asta e diesel, doctorul avea 1.6 16 valve.

Comment

• Unde vezi tu diesel???

Comment

• In anunt e 1.6, 16 valve.Scrie in descriere.

Comment

• Intra-devar asa e, nu am vazut bine.

Comment

• Deocamdată a fost depistat pe 2 site-uri. Sunt curios în cât timp se vinde.
                          sigpic

Comment

• Ar fi calumea ca cineva care stie masina de pe forum sa se intalneasca cu vanzatorul si sa se dea un posibil client.Apoi sa constate ca e masina lui dr_mke si sa ii zica samsarului ca masina are peste 200 000 km reali.
                            Daca eram mai in varsta si aveam cunostinte tehnice mai multe, stabileam o intalnire cu vanzatorul, doar sa vad reactia lui.

Comment

• ce atata vrajeala... il intrebi daca e proprietar si gata

Comment

• Propritar legitim estem
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google