Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Am sunat eu sambata seara si omul mi-a zis tot tot... ca a avut 238k km, ca are nu stiu ce discuri de frana de 10 milioane, ca a mers cu ulei care costa 100 ron/l.... o fi el samsar dar vinde o masina buna la bani putini...
    sigpicAjuta-ma si trimite sms la 1815(tarif normal) cu textul "CLK"

Comment

• Asa prost e? La oricine spune ca masina a avut 2xx km? Sau i-ai dat tu de inteles ca stii mai multe despre auto?

Sent from my ZP1000 using Tapatalk
      My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Masina buna la bani putini se gasea la proprietarul original :P

La 87k este mult mai buna oferta decat la 238k, nu ?
        sigpic

Comment

• Andre.TMT omul a zis tot.. parca era scos la lectie...
          dr_mke masina e aceeasi doar ca are mai putini km... eu am zis doar ce a spus omul... "o masina buna la bani putini" era citat din el...
          sigpicAjuta-ma si trimite sms la 1815(tarif normal) cu textul "CLK"

Comment

• Chiar nu inteleg.
            Pentru ce s-a mai chinuit sa dea km inapoi ? Macar sa puna si afis " 88.000 km . ex 230.000" sa stim o treaba. Ciudat..
            My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Eu cred ca s-a prins ca-i sunat de forumisti.

O fi greu sa fii samsar pentru o masina celebra ?
              sigpic

Comment

• Originally posted by Andrei.TMT View Post
                Pentru ce s-a mai chinuit sa dea km inapoi ?
                Pentru cel care o va cumpăra şi habar nu are de forumuri auto.

Comment

• Corect nu e sa ti se vanda drept masina cu 80k una cu >280k, poa' sa fi fost schimbat tot trenul de rulare inainte de vanzare.
                  Nu zic de motor, ala poate merge inca pe atat fara probleme.

Si sasiul a incasat bobarnace de la gropile patriei, sare, nisip. Oboseala metalului e alta la 280k fata de 80k.
                  Dar, concureaza cu sanse egale in fata sh-urilor aduse din exterior cu "doar" 100k la bord. Mai e si masina de doctor.

Comment

• Eu chiar nu inteleg de ce faceti atat caz pe treaba asta.

Mergeti acum si trageti la raspundere toti samsarii din targ pentru ca ghici ce....toate masinile din targ au km dati inapoi unele chiar 2-3 sute de mii.
                    Infiintati un club care suna samsarii noaptea sa ii sperie...poate dispar.

Masina asta e chiar cel mai fericit caz pt ca intamplarea face sa mearga si sa arate mai bine ca una de 80mii.

Samsarul nu e singurul...mai are zeci sau sute de colegi si chiar nu da cine stie ce tzeapa.

Asta e piata auto care se misca si se modeleaza alimentata doar de nevoie dorintele si mai ales cerintele noastre.
                    A venit omu, a dat banii doctorului care si a luat Bmw iar alt roman se alege cu un 16v tzipla.
                    Ce e asa rau in asta ?

Sent from my GT-I9105P using Forum Runner

Comment

• Daca e Logan, e tipla, daca era un BMW cu 280k la bord, era un harb obosit, cum se zice pe topicul ala cu autovit-ul?
                      Diferenta de perceptie.
                      Nu face nimeni caz, cel putin eu. Orice masina sh isi are fraierul ei, in cazul masinii asteia sa-i spunem pacalit.

Mergeti acum si trageti la raspundere toti samsarii din targ pentru ca ghici ce....toate masinile din targ au km dati inapoi unele chiar 2-3 sute de mii.
                      Cand cumperi o masina cu numere de Romania din targ si nu apare pe acte ala de ti-o vinde, eu zic sa faci stanga-mprejur si sa lasi pe altu' sa fie pacalit. E singurul lucru ce-l poti face.
                      Last edited by mr.K; 4 November 2014, 09:25.

Comment

• Depinde totul de starea de intretinere. Daca nu s-ar sti ca Loganul meu are 240k si l-ati fi vazut cu 90k la bord, nici unul nu ar fi banuit nimic. Corect ?
                        sigpic

Comment

• Corect.
                          Problema e ca doar ni s-ar fi parut, o analiza metalurgica a unui lonjeron de la un Logan cu 280k va diferi de analiza lonjeronului unui Logan cu 80k. La ce drumuri avem in tarisoara noastra, sunt sigur ca metalul nu e la fel de fresh ca atunci cand a iesit masina din fabrica.

Comment

• Am mers cu taxi care avea 680.000 km si mergea ca masina doctorului...intretinere ireprosabila.

Propun sa nu mai poluam threadul asta cu prostii.

Sent from my GT-I9105P using Forum Runner

Comment

• Intretinere ireprosabila in ce sens? Consumabile, discuri+placute, bielete, bucsaraie etc.
                              Am amintit sasiul care a preluat multe socuri in 280k, mai multe decat preia o masina cu 80k.
                              Ar mai fi uzate suplimentar fata de cat de uzate ar fi la o masina de 80k: caseta directie, planetare, tot ce tine de servo.

Dar nah, daca supara ca nu-s de acord ca faptul ca ar fi o masina cu 80k, chiar de arata, atunci sa fim cu totii prieteni.

Si eu am mers cu masini >500, dar parca se lasa pe asfalt din toate incheieturile, le trage gravitatia in jos.

Ca-s prostii sau nu, e de discutat. Tot ce am zis e de bun simt.

Daca e sa zic tampenii, spun acum una: erau diverse persoane care se bateau cu pumnul in piept ca-s pe felie sa ia masina doctorului cand o va vinde. S-a dovedit gargara, uite ca a luat-o un samsar.
                              Nu dati cu pietre!
                              Last edited by mr.K; 4 November 2014, 10:13.

Comment

• Caseta de directie ? Depinde de mediul de exploatare: cum am circulat la drum intins si extrem de putin in oras nu cred ca poti spune ca exista uzura de luat in seama la acest reper.

Tot ce tine de servo ? O masina cu 90k care nu a schimbat nici o data uleiul cum se compara cu una care l-a inlocuit regulat ? Cat poate sa coste o pompa de servodirectie ? Servofrana ? Idem. Mecanic este un dispozitiv rudimentar, idem pompa de frana si restul circuitului hidraulic de franare. In caz de reconditionare, kiturile de garnituri sunt ieftine.

Sasiul. Cate socuri a luat la drum intins fata de una rulata in Bucuresti ?

Treaba-i foarte discutabila de la caz la caz. O masina de 500k intretinuta ca la carte trebuie sa mearga ca una noua. Sasiul nu se inmoiae in timp decat daca este accidentat si reparat prost.

Eu n-am dat km inapoi. Nu aveam in plan sa o vand, altfel nu cheltuiam 3000 de lei pe diverse in ultimele 6 luni. Asa s-a nimerit sa fie. Nici alta masina nu planuiam sa imi cumpar anul asta. N-as fi vandut-o pe motiv ca la anul are 300.000 km. Probabil nu as mai fi vandut-o.

Eu iti zic ca nu ti-ai da deloc seama ca are 238k si nu 87k daca nu ai sti dinainte.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google