Poveste Cu 16v

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Abia astept sa-ti urmaresc bimmerul Si chiar imi pare rau dupa Logan
    Mr. K, ma bucur ca totusi esti de acord ca, desi masina colegului nostru era un msart buv, exista si alte lucruri in viata mai importante. Sa nu uitam ca nimeni nu si-a luat Logan fiindca s-a saturat de Rolls, ci fiindca alternativa era un Albeea sau o hidosenie de Peugeot sedan, sau un sh alergat sau dubios. pentru cei care au depasit anumite incasari lunare este logic si firesc sa aleaga o masina mai capabila. Cat despre Focus (ST), este singurul Ford care imi place , dar as lua oricand in locul lui un Clio 2.0(RS).

Comment

• Doftore cred ca asta face 500.000 si o vinde unul cu 75.000))
      Este superba! (Mai putin cadranele pe care le urasc. Nici pana acum nu m-am obisnuit cu el, si are harbul deja 1 an)

Comment

• Cadranele sunt leit alea de pe ursulet... Noroc cu afisajul digital de pe mijloc.
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Cum sa fie leit alea de pe ursulet?
          Attached Files
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Seamana in mare. Eu nu prea sunt fanul acelui portocaliu. Ma cam oboseste la drum lung.
            Unele albe mi-ar fi placut.

Comment

• Portocaliu (ambra de fapt )e best pentru vederea pe timp de noapte.
              Fontul si dispuenrea cifrelor pe cadarane sunt idem. Ca unul are ecva intre cadarane si unul nu.
              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

• Originally posted by Cezar View Post
                Seamana in mare. Eu nu prea sunt fanul acelui portocaliu. Ma cam oboseste la drum lung.
                Unele albe mi-ar fi placut.
                Te ajuta dsign

Sent from my ZP1000 using Tapatalk
                My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

• Sincer mie imi place protocaliul asta spre deosebire de cel al Loganului.
                  sigpic

Comment

• ...si in plus, macar ai posibilitatea sa-i reglezi intensitatea
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

• Originally posted by Ampt View Post
                      Fostul proprietar are merite indiscutabile despre cum a avut grijă de maşină.
                      Aici cu oaresce regret trebuie sa te contrazic putin, cel putin in ultimul an si jumatate nu prea am avut timp de ea. Din motive obiective, evident. Oricum, in 3 ani am facut 25 de mii, aproape neglijabil. De regula am un stil de exloatare destul de fluent, uzez putin frane, ambreiaje, suspensii, nu obisnuiesc sa indoi jante sau sa julesc caroseria. De regula daca utilizezi agregatul cu grija si bun simt, agregatul va merge mult si bine.

Comment

• @dan20c: Nu fii modest că nu ai de ce!
                        Tocmai prin ce ai scris în postul de mai sus, ai definit foarte clar ce a înseamnat întreţinerea maşinii pentru tine.

P.S Baftă cu noua achiziţie!

Comment

• The show must go on ! http://www.loganclub.ro/forum/povest...46#post1628746
                          sigpic

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google