If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@Cezar: pozele de care intrebi sunt facute la Sacaramb, in Mt. Metaliferi, aproape de Deva la fel si cele sideways, iar cele din postul #11 sunt facute ceva mai sus de Gura Apei in Mt. Retezat. . Masina a ajuns deja suspendata pe diagonala in 2 roti in mai multe ocazii, insa n-am pozat-o !
@Jelly: un set de roti bine acordate cu liniile masinii fac mult, cam asta ar fi singurul lucru pe care l-as schimba. Cand am vazut pretul la un set de OZ Superturismo WRC pe 17' si gumele aferente am inghitit in sec. Ar fi dat excelent pe masina
Salut. Pe 17 intreadevar sunt scumpe dar poti sa ti iei pe 15 care sunt vreo 600 ron bucata si cu o suspensie sport ar arata bestial . Si eu tot la alea 0z superturismo imi sta gandu . Numai bine
Frumoasa masina ...si peisajele superbe ! Mii ciuda .....16 v-ul ph1 as fii vrut si eu !Din cate am inteles modelele ph1 nu se mai fac ....decat cele de ph2 !! Dar din pacate am luat ph2 cand o aparut ! Pentru drumurile care le bati nu iti sugerez pe 17'' ....mai bine pe 15 cu o suspensie cum zice si colegul mai sus ! Numa bine iti doresc !
Stiu, am condus 16v-ul unui prieten (Kenjiro) cu suspensiile sport si rotile originale de 15' si statea mult mai bine pe drum. La fel am condus Loganul dCi al lui Alin1234, cu jantele de 17', Yokohame arcuri si amortizoare Bilstein B4, incantat de rezultatul obtinut. Chiar si pe drumuri mai denivelate masina nu-i inconfortabila atata vreme cat conduci cu aplomb
Treaba cu rotile de 17' permite si montarea unor discuri de frana mai mari, nu-i vorba doar de look.
Chiar mai multe Multe aventuri am avut cu SupeRNova mea, chiar si pe cele 2 drumuri ale lui Clarkson a ajuns, Stelvio-Davos si Transfagarasan (care chiar este un drum mai frumos) plus Grossglockner. Cam astea ar fi cele mai celebre drumuri alpine pe care a umblat, drumuri montane a vazut multe
Imi cer iertare daca am exagerat cu pozele, dar masina asta mi-a fost tare draga si mi-a ramas la suflet
De mentionat ca a fost membra Logan Club Deva !
ai fost pe Stelvio. cu supernova ? respect. dupa parerea mea nici nu se compara Stelvio cu Grossgleckner. Stelvio pur si simplu scoate sufletul din masina si din om. este efectiv mirobolant !
anul asta daca reusesc sa ma descurc cu banii ma gandesc sa ajung pe Col de la Bonette si Col de l' Iseran
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment