doamne eu unu nu as fi avut curaj sa ma bag prin zapezile alea)hai ca esti tare)
Poveste Cu 16v
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Apai sa stii ca scoase cam 30% din sufletul masinii, pe ultima parte viteza de top in urcare era de 60 kmh in a 2-a cu pedala la podea ! Asta la peste 2500 m altitudine !
Grossglocknerul este frumos, Transfagarasanul este si el foarte frumos, insa dificultate extrema daca vrei te duci pe Stelvio Cam 30 km de ace de par dintre cele mai stranse cu diferenta mare de nivel si altitudine care scoate sufletul din orice motor aspirat. Dupa cele 2 drumuri alpine s-au gandit si discurile de frana sa cedeze
Atat Stelvio cat si Grossglockner le-am facut cu pedala la podea, chiar daca n-am avut ce herghelie sa talpalesc. La un moment dat temperatura la apa ajunsese pe zona hasurata, ELV_ul mergea de nebun, un anumit membru al acestui forum se jura c-am executat chiulasa, dar n-a patit nimic. Mult a ajutat uleiul Motul 300V Chrono pus special pentru asemenea ocazie.
Partea pitoreasca din Stelvio incepe pe partea elvetiana, pana la Davos, un peisaj stancos cu multe lacuri care aduce a Retezat.
Inca nu pot posta poze de pe Transfagarasan . . .
LOL ! In cel mai rau caz ramai impotmolit in zapada. Pirelli-urile au facut figura faina in zapada si noroi
PS > Les Alpes d'Huez, le Gorge du Verdon si mai sunt cateva care trebuiesc bifate D:sigpic
Comment
-
Multam' de urari.
Promisele poze de pe TransfagarasanAttached Files- IMG_4492+_resize.jpg (129.4 KB, 375 views)
- IMG_4550+_resize.jpg (217.1 KB, 305 views)
- capra_1_resize.jpg (218.6 KB, 289 views)
- IMG_4224_cs1_resize.jpg (202.5 KB, 270 views)
- IMG_4437+_resize.jpg (287.0 KB, 264 views)
- IMG_4271_forum_resize.jpg (254.7 KB, 402 views)
- _transfagarasan_2_resize.jpg (231.8 KB, 391 views)
- IMG_4211_capra_3_resize.jpg (211.7 KB, 248 views)
- Capra_3_resize.jpg (290.7 KB, 242 views)
sigpic
Comment
-
Una din putinele modificari "estetice" s-a facut astazi, folia pe geamuri.Attached Filessigpic
Comment
Comment