sa va prezint si eu loganul meu cu cateva poze . In primul rand ... triple negre cu vopsea(facute in cuptor special se vad foarte misto) , apoi eleronul ... faruri albastre care se vad extraordinar noaptea dar nu am momentan niste poze ... subwoofer magnat neoforce 120 , dvd ... folie(neomologata) ... arcuri H&R si nu in ultimul rand lucrul venit de curand : Jantele TSW black ice 17"
DJ-88-GNY Logan Style
Collapse
X
-
iata si un filmulet cu masinuta ce poaate 1.4 vs 1.6 (evacuare inox de la borla) ... eu zic ca se tine destul de bine a mea :P voi ce ziceti?
sincer ... ai dreptate ... a fost gandit de la primul banut pana la ultimul incepand de la culoare n-a fost sa fie negru ... cum doream dar este destul de inchisa la culoare
iata poze si cu subwooferelul meu mi-a placut aspectul si nu neaparat sa urle sa sara tabla de pe ea. eu zic ca 200 W sunt destul si plus de asta am statie si pe boxe (pioneer ovale pe spate si rotunde pe fata) si am o claritate de invidiatAttached FilesLast edited by crististreulea; 31 January 2008, 13:58.
Comment
-
-
Originally posted by D-FENS View PostArata bine a ta,nimic de zis,dar 1.6 s-a dus nu gluma...
Originally posted by iooon_cug View Postcat te-a costat remaparea...am vazut ca ai tot 1.4 ca mine...se simte diferenta de putere sau nu prea.....iti da senzatia ca are mai multa viata in ea ...ms
poze facute asta-seara cu telefonul ... becurile nu se vad foarte bine dar va garantez ca arata super seara in poze apar pozitiile albe cu leduri + becurile ... nuca de la schimbatorul de viteze ... imitatie fibra de carbon ... si neonashul cu apa in interior(aqua blue)Last edited by crististreulea; 31 January 2008, 14:07.
Comment
Comment