si atunci cum de aproape ca l-ai facut pe ala cu 1.6????
DJ-88-GNY Logan Style
Collapse
X
-
Originally posted by eugeninho View Postnu cred ca ai vazut bine :P pe 400 de metri am stat bot in bot cu el dupa care a inceput sa ma depaseasca putin avand in vedere ca am si jante mari ... fara chip ffara evacuare fara filtru ci doar motorul stock eu zic ca e destul de bineForum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
frumoasa masina, mai ales jantele........am o intrebare....cum ai facut stopurile fumurii?....ai folosit nu vopsea culoarea negru lucios sau ai mai dat si lac?....Last edited by crististreulea; 31 January 2008, 14:08.ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )
Comment
-
Originally posted by iooon_cug View Postsi atunci cum de aproape ca l-ai facut pe ala cu 1.6????
Originally posted by andrrei_ro View Postcand te opresc baietii veseli si intreaba de folie ce faci? unui prieten de`al meu i`au dat amenda si l-au pus sa le dea jos
Originally posted by D-FENS View PostFilmarea lasa de dorit.Mie asa mi s-a parut,oricum te-a luat,asta-i principalul.
Originally posted by alexdachim View Postfrumoasa masina, mai ales jantele........am o intrebare....cum ai facut stoputilr fumurii?....ai folosit nu vopsea culoarea negru lucios sau ai mai dat si lac?....Last edited by andrei; 29 January 2008, 13:38.
Comment
-
Originally posted by laur200445 View Postfoarte misto masina! s-o stapanesti sanatos! o intrebare am si eu: cu ce gume ai incaltat-o? ce dimensiuni?
Originally posted by Mario_b View PostALA cu 1,6 sunt EU.
Nu ma face, n-are cum cu motorasu ala mic... ))
On: Bravo Eugen, arata super masina, tine-o tot asa!!!Last edited by andrei; 29 January 2008, 13:38.
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos!
Ce echipare are masina? Ca asta conteaza, nu modificarile.
Si vezi ca daca te opreste Politia incalci 3 reguli: folie neomologata, jante neomologate si pozitii albastre.
Comment
-
Originally posted by eugeninho View Postnici n-am zis ca te fac :P am zis doar ca ma tin de tine acceptabil cu jantele mari si avand in vedere ca ai 15 cai in plus si evacuare
Mario,pana la cat ai ajuns in treapta a 3-a?Forum neinteresant. Delogat definitiv.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostSa o stapanesti sanatos!
Ce echipare are masina? Ca asta conteaza, nu modificarile.
Si vezi ca daca te opreste Politia incalci 3 reguli: folie neomologata, jante neomologate si pozitii albastre.
Comment
-
-
Originally posted by D-FENS View PostCel cu 1.6 cred ca nu a calcat-o cum trebuia.
Mario,pana la cat ai ajuns in treapta a 3-a?
Am cauciucuri Montana jalnice ptr liniute.
In a 3-a nu ajung pana la limitare ca nu era loc, dar in a 2-a cam 85kmh...War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<---
Comment
Comment