DJ-88-GNY Logan Style

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

si atunci cum de aproape ca l-ai facut pe ala cu 1.6????
    0.9 tce SL plus

Comment

cand te opresc baietii veseli si intreaba de folie ce faci? unui prieten de`al meu i`au dat amenda si l-au pus sa le dea jos

Comment

Hai sa traiesti si la fel sa traiasca si masinuta E frumos domle, ce sa mai
        Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

Originally posted by eugeninho View Post
          nu cred ca ai vazut bine :P pe 400 de metri am stat bot in bot cu el dupa care a inceput sa ma depaseasca putin avand in vedere ca am si jante mari ... fara chip ffara evacuare fara filtru ci doar motorul stock eu zic ca e destul de bine
          Filmarea lasa de dorit.Mie asa mi s-a parut,oricum te-a luat,asta-i principalul.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

frumoasa masina, mai ales jantele........am o intrebare....cum ai facut stopurile fumurii?....ai folosit nu vopsea culoarea negru lucios sau ai mai dat si lac?....
            Last edited by crististreulea; 31 January 2008, 14:08.
            ANVELOPE NOI SI SECOND HAND ( IMPORT GERMANIA )

Comment

Originally posted by iooon_cug View Post
              si atunci cum de aproape ca l-ai facut pe ala cu 1.6????
              pe ala de 1.6 aproape l-am facut datorita rigiditatii masinii (arcurile sport) si datorita aderentei cauciucurilor pe 1 si a 2-a eram in fata lui cu un bot de masina iar pe viteza a 3-a a reusit sa ma prinda pe 400 m deci ... egal

Originally posted by andrrei_ro View Post
              cand te opresc baietii veseli si intreaba de folie ce faci? unui prieten de`al meu i`au dat amenda si l-au pus sa le dea jos
              baietii veseli aici la mine nu ma prea opresc :P in afara localitatii exista mici probleme dar n-am avut pana aacum si asa sper sa se intample si pe viitor

Originally posted by D-FENS View Post
              Filmarea lasa de dorit.Mie asa mi s-a parut,oricum te-a luat,asta-i principalul.
              nu m-a luat :P a fost egal cum am mai precizat

Originally posted by alexdachim View Post
              frumoasa masina, mai ales jantele........am o intrebare....cum ai facut stoputilr fumurii?....ai folosit nu vopsea culoarea negru lucios sau ai mai dat si lac?....
              stopurile au fost facute la o firma specializata de tunning adik eu le-am dat cheile : vreau stopurile fumurii ... m-au intrebat cat de deschis cat de inchis si vazusem la un prieten pe golf 4 si am zis ---> ca ale lui si in 2 ore au fost gata
              Last edited by andrei; 29 January 2008, 13:38.

Comment

ALA cu 1,6 sunt EU.
                Nu ma face, n-are cum cu motorasu ala mic... ))

On: Bravo Eugen, arata super masina, tine-o tot asa!!!
                War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
                --->Logan Tuning Club Craiova<---

Comment

foarte misto masina! s-o stapanesti sanatos! o intrebare am si eu: cu ce gume ai incaltat-o? ce dimensiuni?

Comment

Originally posted by laur200445 View Post
                    foarte misto masina! s-o stapanesti sanatos! o intrebare am si eu: cu ce gume ai incaltat-o? ce dimensiuni?
                    fata 205 / 40 r17 spate 215 / 40 r17

Originally posted by Mario_b View Post
                    ALA cu 1,6 sunt EU.
                    Nu ma face, n-are cum cu motorasu ala mic... ))

On: Bravo Eugen, arata super masina, tine-o tot asa!!!
                    nici n-am zis ca te fac :P am zis doar ca ma tin de tine acceptabil cu jantele mari si avand in vedere ca ai 15 cai in plus si evacuare
                    Last edited by andrei; 29 January 2008, 13:38.

Comment

Sa o stapanesti sanatos!
                      Ce echipare are masina? Ca asta conteaza, nu modificarile.

Si vezi ca daca te opreste Politia incalci 3 reguli: folie neomologata, jante neomologate si pozitii albastre.
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by eugeninho View Post
                        nici n-am zis ca te fac :P am zis doar ca ma tin de tine acceptabil cu jantele mari si avand in vedere ca ai 15 cai in plus si evacuare
                        Cel cu 1.6 cred ca nu a calcat-o cum trebuia.
                        Mario,pana la cat ai ajuns in treapta a 3-a?
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Originally posted by andrei View Post
                          Sa o stapanesti sanatos!
                          Ce echipare are masina? Ca asta conteaza, nu modificarile.

Si vezi ca daca te opreste Politia incalci 3 reguli: folie neomologata, jante neomologate si pozitii albastre.
                          dacia logan laureate 1.4mpi ... dotarile le stii :P ... P.S.:pozitiile nu sunt albastre....sunt leduri albe...dar asa se vad in poza:P

Comment

frumos golan...imi plac tare rau gentile tale....sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km cu el.....
                            sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Originally posted by KaTaLyn View Post
                              frumos golan...imi plac tare rau gentile tale....sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de multi km cu el.....
                              ms ms asta m-a interesat in primul rand :P jantele ... si doream sa fie ceva ce nu are nimeni si din cate stiu chiar nu are nimeni

Comment

Originally posted by D-FENS View Post
                                Cel cu 1.6 cred ca nu a calcat-o cum trebuia.
                                Mario,pana la cat ai ajuns in treapta a 3-a?
                                Eu nu am tractiunea pe care o are el cu cauciucuri mai late cu profil mic si suspensie mai rigida ca a mea.
                                Am cauciucuri Montana jalnice ptr liniute.
                                In a 3-a nu ajung pana la limitare ca nu era loc, dar in a 2-a cam 85kmh...
                                War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
                                --->Logan Tuning Club Craiova<---

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google