iata si un filmulet ) cu masinutza ;))
DJ-88-GNY Logan Style
Collapse
X
-
Nota 11 pentru jante , si arcuri te preocupa si siguranta nu numai design-ul stopurile nu pre sti u..... nus legale , nu mai sunt asa vezibile etc. daca iati din alea tuning daca vrei fumuri...si subwoofaru e misto , de unde ai luat + ptr leduri?? ca sa nu stea tot timpu aprins ? sau ai contact la ele?sigpic
Comment
-
Originally posted by GOLAN91 View PostNota 11 pentru jante , si arcuri te preocupa si siguranta nu numai design-ul stopurile nu pre sti u..... nus legale , nu mai sunt asa vezibile etc. daca iati din alea tuning daca vrei fumuri...si subwoofaru e misto , de unde ai luat + ptr leduri?? ca sa nu stea tot timpu aprins ? sau ai contact la ele?
Comment
-
daca ai bani si chiar vrei sa faci poti sa faci multe la motor ... incepand cu evacuare dubla din serpi (pistonul 1 cu 3 si 2 cu 4) direct flow, o remapare, admisia marita. asa pt inceput. daca vrei sa faci mai multe ... poti sa umbli la injectia la pistoane si multe altele ... totul depinde de cati bani vrei sa bagi in masina1.6 MPI CRAZY DRIVER
Comment
-
pai nu conteaza banii ... dar sa stiu ca pot scoate ceva frumos din masina (P.S : gandeste-te ca ma gandeam la un alt motor :P ) dar ... vreau sa stiu cine se pricepe f bine ... cam cati cai maxim se pot scoate din asta nu conteaza baniiLast edited by crististreulea; 25 February 2008, 22:12.
Comment
-
Originally posted by eugeninho View Postpai nu conteaza banii ... dar sa stiu ca pot scoate ceva frumos din masina (P.S : gandeste-te ca ma gandeam la un alt motor :P ) dar ... vreau sa stiu cine se pricepe f bine ... cam cati cai maxim se pot scoate din asta nu conteaza banii
poti sa il duci la 160 cp dar costa pt mai mult detalii vb pe mess dk vrei1.6 MPI CRAZY DRIVER
Comment
-
gizaaaaaas ....ceva in genul asta vreau sa fac din masina mea de ceva vreme (doar ca eu m`am gandit la jante pe 16") ....sincer ...ti`a iesit superb !! sper sa reusesc sa imi concretizez si eu treaba si sa ni le comparam la vara
S-o stapanesti sanatos si multi multi km fara probleme !!
Comment
-
Originally posted by grassu View Postgizaaaaaas ....ceva in genul asta vreau sa fac din masina mea de ceva vreme (doar ca eu m`am gandit la jante pe 16") ....sincer ...ti`a iesit superb !! sper sa reusesc sa imi concretizez si eu treaba si sa ni le comparam la vara
S-o stapanesti sanatos si multi multi km fara probleme !!
Comment
-
Dece nu scrieti aice , ce puteti face la motor de 1,4 sa ajunga la 160? dupa parerea mea e cam exagerat , din ce stiu eu a fost un proiect de genu cred ca(siademit sau ceva de genu) a avut 1,4 , evacuare tot , admisi , cip , axa cu came , pistoane forjate etc , si nu mai stiu cat a scos dar a bulit motoru destul de repede....ce mi se pare ok de facut ar fe proiectu elia dar pe 1,4.sigpic
Comment
-
nici eu nu cred ca se pot scoate 160 de cai ) eu as fii multumit si cu 100 de cai ;)) si ma gandeam ca din ciP+filtru+evacuare nu stiu dak se scot 100 de cai ... iar sa o fac sa merg 100 km si sa plesneasca motorul nici chiar asa ma gandeam la ceva sa si dureze dar sa se si scoataLast edited by crististreulea; 31 January 2008, 14:11.
Comment
Comment