DJ-88-GNY Logan Style

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

iata si un filmulet ) cu masinutza ;))

Comment

Nu-i rau...nu-i rau...
      E buna zapada asta.Si eu cand prind o portiune mai libera,parcare de exemplu,o rotesc de cateva ori.Numai sa nu fie vreun "organ" pe acolo...
      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Nota 11 pentru jante , si arcuri te preocupa si siguranta nu numai design-ul stopurile nu pre sti u..... nus legale , nu mai sunt asa vezibile etc. daca iati din alea tuning daca vrei fumuri...si subwoofaru e misto , de unde ai luat + ptr leduri?? ca sa nu stea tot timpu aprins ? sau ai contact la ele?
        sigpic

Comment

frate frumos aranjat jantele fac toti bani dau aspect si o transforma in alta masina sa o stapanesti sanatos

Comment

Originally posted by GOLAN91 View Post
            Nota 11 pentru jante , si arcuri te preocupa si siguranta nu numai design-ul stopurile nu pre sti u..... nus legale , nu mai sunt asa vezibile etc. daca iati din alea tuning daca vrei fumuri...si subwoofaru e misto , de unde ai luat + ptr leduri?? ca sa nu stea tot timpu aprins ? sau ai contact la ele?
            stiu ca stopurile nu sunt legale :P dar ce e legal pe masina? ) jantele ? folia neomologata? so ... nu m-a prea interesat aspectul asta ... vroiam doar sa arate cum planuisem subwooferu de la un tip de aici care se ocupa cu sisteme audio ... ledurile sunt legate la luminita din portbagaj(sus) care se aprinde numai cand deschizi portbagajul

Comment

daca ai bani si chiar vrei sa faci poti sa faci multe la motor ... incepand cu evacuare dubla din serpi (pistonul 1 cu 3 si 2 cu 4) direct flow, o remapare, admisia marita. asa pt inceput. daca vrei sa faci mai multe ... poti sa umbli la injectia la pistoane si multe altele ... totul depinde de cati bani vrei sa bagi in masina
              1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

pai nu conteaza banii ... dar sa stiu ca pot scoate ceva frumos din masina (P.S : gandeste-te ca ma gandeam la un alt motor :P ) dar ... vreau sa stiu cine se pricepe f bine ... cam cati cai maxim se pot scoate din asta nu conteaza banii
                Last edited by crististreulea; 25 February 2008, 22:12.

Comment

Originally posted by eugeninho View Post
                  pai nu conteaza banii ... dar sa stiu ca pot scoate ceva frumos din masina (P.S : gandeste-te ca ma gandeam la un alt motor :P ) dar ... vreau sa stiu cine se pricepe f bine ... cam cati cai maxim se pot scoate din asta nu conteaza banii

poti sa il duci la 160 cp dar costa pt mai mult detalii vb pe mess dk vrei
                  1.6 MPI CRAZY DRIVER

Comment

Originally posted by Hellman View Post
                    poti sa il duci la 160 cp dar costa pt mai mult detalii vb pe mess dk vrei
                    ok da-mi id`u tau

Comment

gizaaaaaas ....ceva in genul asta vreau sa fac din masina mea de ceva vreme (doar ca eu m`am gandit la jante pe 16") ....sincer ...ti`a iesit superb !! sper sa reusesc sa imi concretizez si eu treaba si sa ni le comparam la vara
                      S-o stapanesti sanatos si multi multi km fara probleme !!

Comment

Originally posted by grassu View Post
                        gizaaaaaas ....ceva in genul asta vreau sa fac din masina mea de ceva vreme (doar ca eu m`am gandit la jante pe 16") ....sincer ...ti`a iesit superb !! sper sa reusesc sa imi concretizez si eu treaba si sa ni le comparam la vara
                        S-o stapanesti sanatos si multi multi km fara probleme !!
                        ms frumos si eu sper sa o termin pana la vara :P

Comment

Dece nu scrieti aice , ce puteti face la motor de 1,4 sa ajunga la 160? dupa parerea mea e cam exagerat , din ce stiu eu a fost un proiect de genu cred ca(siademit sau ceva de genu) a avut 1,4 , evacuare tot , admisi , cip , axa cu came , pistoane forjate etc , si nu mai stiu cat a scos dar a bulit motoru destul de repede....ce mi se pare ok de facut ar fe proiectu elia dar pe 1,4.
                          sigpic

Comment

nici eu nu cred ca se pot scoate 160 de cai ) eu as fii multumit si cu 100 de cai ;)) si ma gandeam ca din ciP+filtru+evacuare nu stiu dak se scot 100 de cai ... iar sa o fac sa merg 100 km si sa plesneasca motorul nici chiar asa ma gandeam la ceva sa si dureze dar sa se si scoata
                            Last edited by crististreulea; 31 January 2008, 14:11.

Comment

sa o stapanesti sanatos

cat te-a costat monitoru din bord?
                              sigpic
                              NEVER FORGOTTEN

Comment

Masina a iesit super bine nimik de zis dar din ce ai prezentat tu ...ce este Hertz pe masina ta???
                                In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google