DJ-88-GNY Logan Style

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by VDO_racing View Post
    sa o stapanesti sanatos

cat te-a costat monitoru din bord?
    el a costat 11 mil + 2 mil statia pt amplificarea boxelor fiindca el avea iesire 4X25 iar eu aveam schimbate boxle

Originally posted by gmv97 View Post
    Masina a iesit super bine nimik de zis dar din ce ai prezentat tu ...ce este Hertz pe masina ta???
    boxele aveam in plan si un subwoofer dar nu am avut $ necesari
    Last edited by andrei; 31 January 2008, 00:13.

Comment

sefule, permite-mi sa arunc si eu vreo 2 vorbe acilisea:

imi plac: jantele, muzica

nu-mi plac:
      - stopurile afumate (ce cuptor special, asa ieseau si la basculanta lu' dorel) pt ca estompeaza vizibilitatea, oricit de mult ai contrazice asta-lucrez cu lumini, stiu ce zic
      - geamurile negre - asisderea cu stopurile
      - eleronul - nu se potriveste pe masina bine, oricit te-ai chinui, arata ieftin si este ieftin

Sfaturi: fa ceva cu stopurile si cu geamurile, fa ceva cu motorul de 1.4, ai grija de ambreiaj

Succese maxime

PS: Mama ce-mi plac jantele, is criminale, ZAU!!! Ai grija de ele
      _
      B 48 C U P - Ligheanul Agitat

sigpic

Comment

tare as vrea sa vezi masina cu triplele in poze par neeeeeegreeeeee negreeeeeee dar in realitate nu sunt asa nu estompeaza aproape deloc vizibilitatea lor crede-ma pe cuvant nu sunt facute cu spray sa se inchida ca draq la culoare ... sunt facute cu vopsea si cu lac asa ca sunt lucioase si dau chiar misto ... cand bate soarele se vad visiniu inchis ;) . eleronul am vrut ceva finutz ;) nu din alea BIG. geamurile negre parerea mea consider ca primul lucru care trebuie facut la o masina ... crede-ma ca schimba aspectul aproapoe radical...ca la itp am dat pe cele de pe fata jos si nu-mi venea sa cred ce urata e
        Last edited by crististreulea; 31 January 2008, 14:14.

Comment

felicitari pt masina, arata si mai bine inrelitate si cu stopurile si cu eleronul( ca sa nu mai zic de folie). asteptam bodykitu

Comment

si eu astept body kitul dar dupa sesiune in primu rand (P.S in caz ca trec cu bine ma mai sponsorizeaza ai mei )

Comment

am facut o poza sa vezi dsign cum se vad triplele noaptea ) eu zic ca se vad destul de bine si inca o poza asa ca era masina spalata si imi placea cum arata
              Attached Files

Comment

poze noi cu ultima modificare ... bordul masinii este alb Like it?
                Attached Files

Comment

ma bucur ca ai scapat de portocaliul ala! arata super!

Comment

da si eu ma bucur ca am scapat de portocaliul ala dar din pacate acum am "scapat" si de DVD fiindca mi-a fost furat

Comment

imi pare rau sa aud asta. cum s-a intamplat? l-ai lasat in masina peste noapte?

Comment

a fost in masina si mi-au indoit usa asta este se mai intampla

Comment

s-au invatat ai naibii hoti cu indoitul usii. Si Sp!ke a patit la fel dupa cate stiu......i-a indoit usa ( au tras de sus) si au inceput sa "ciordeasca " . De le-ar cadea mainile !!!!!
                          sigpic

Comment

corect ... tot asa si mie mi-au indoit usa sus ... au tras de ea in ultimul hal din cate am observat au f**** si cateva picioare la masina oameni fara ocupatie
                            Last edited by crististreulea; 18 February 2008, 15:42.

Comment

ai anuntat politia/?imi pare rau sa aud
                              punea mai naiba o alarma ca iti ofea o siguranta cat de cat!
                              ma si cand ma gandesc ca tot ziceai ca dac iti m sparg masina o sa o lasi balta de muzik si pui un casetofon de 1 mil! naspa ca s-a adeverit!
                              asa a patit si tata la matiz, faza cu usa!
                              Last edited by crististreulea; 18 February 2008, 15:42.

Comment

e nici chiar de 1 milion ... dar in orice caz crede-ma ca o sa pun ceva finutz si sa se auda bine in niciun caz mp3 cum am avut de mi l-au furat (noiembrie) si dvd furat (februarie) ... nu ma mai omor deloc sa se auda si gata! alarma ... aveam in plan dar totusi ... cine se mai sperie de alarma in ziua de azi? probabil o sa montez una (ma bat ai mei la cap ca altfel n-as investi banii in asa ceva)

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google