DJ-88-GNY Logan Style

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bine asa, bravo! Te-am incurajat noi si de aia ai iesit bine

Comment

Da da ms frumos baieti n-a iesit foarte bine ... speram mai bine de-atat dar cu timpul si cu multa rabdare se poate

Comment

Da arata f bine si chiar e tare

Comment

Jantele XX vreau si eu ;)) a iesit misto masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente !
          Drive is the game, Logan 1.5 dCI is my way
          www.upgradefaruri.blogspot.com

Comment

Ms frumos dar sunt inca la inceput ... am observat cate se pot face dar ... sincer eu sunt mai infocat cu liniute si concursuri si pe viitor cred ca o sa imi cumpar alta masina ... cel mai probabil peste 150 cp & 4x4 dar ... pentru mine important a fost sa nu fie ca toate si sa arate bine ... mie imi place deci este ok ... cu atat mai mult si mai bine este ca va place si voua

Comment

Ti-am vazut masina la bucuresti la ******* days! Arata intr-un mare fel....jantele sunt criminale! Felicitari

Comment

Da am fost dar nu arata foarte bine masina ... e in plina reconstructie de cand mi-au furat dvd`ul oricum ms de aprecieri

Comment

Sa ai grija de ea ...c fel de vopsea ai dat triplele si cat te-a ajuns??
                  God is my copilot

Comment

Originally posted by b76sbl View Post
                    Sa ai grija de ea ...c fel de vopsea ai dat triplele si cat te-a ajuns??
                    crede-ma ca nu stiu ... eu am dus masina la un magazin de tuning si le-am lasat-o lor ... in 3 ore a fost gata masina ... si am platit 60 ron

Comment

Jantele sunt de vanzare ! Sunt montate in luna februarie pe masina si rulate cam 3000km...pretul este 600 euro

Comment

Ma uit si ma minunez la luciul vopselei..ai polishat-o?Cum faci de ai luciul asta.
                        A mea,nici dupa ce o scot din spalatorie, nu arata asa

Comment

De ce vinzi jantele vrei altceva ?!

PS : cat ai dat pe xenoane ?! si unde le-ai montat ?!

PPS : nu e mare chestie si eu l-am facut pe tipu` ala cu DJ-32-LAL sau cat are la numar , are cu LAL , are un logan tot asa preparat , filtru de aer sport din acela de vreo 120 de euro , evacuare cu totul , si ce mai are pe ea , era un 1.6 85 de CP si tipu are vreo 100 de CP cu tot ce are iar eu am 1.4 STOK fara nicio modificare si i-am dat de nu a mai avut aer in 1 2 si 3 dupa care am lasat-o moarta ca nu avea rost sa ma intrec cu el pe 1 km ! oricum si daca ii mai dadeam il faceam poti vedea filmul la semnatura mea :P
                          Last edited by Shadow; 8 May 2008, 12:07.
                          LoganClub Craiova

Comment

Frumosa masina din toate punctele de vedere super jantele. Sa ai grija de ea. km multi fara probleme

Comment

Originally posted by eugeninho View Post
                              crede-ma ca nu stiu ... eu am dus masina la un magazin de tuning si le-am lasat-o lor ... in 3 ore a fost gata masina ... si am platit 60 ron
                              la ce magazin ????
                              fara linkuri externe in semnatura

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google