tot nu mi-ai rapsuns, politia ai anuntat-o? man, iti zic eu, ca daca ai alarma nu se mai omoara ei sa o dezactiveze, se duc la alta masina care nu are!
DJ-88-GNY Logan Style
Collapse
X
-
iti zice fratili tau solutia: alarma cu pager, cu sirena normala si cu o sirena in paralel montata in masina, dea mai puternica sirena de pe piata ... Nimeni nu rezista la asa ceva
Comment
-
nasol...lui tata iau spart masina de servici cu tot cu alarma aia sofisticata si aspectul de tanc al masini (chrysler 300c) dar dupa 1 sapt. surpriza... sau reintors sa fure iar (presupun ca un tel. desi era doar cutia) dar i-am vazu ,am anuntat politia si iau prins cu cutia tel in spatele geci ,desi ei negau ca'r fi furat ceva !! am recuperat totul !!
MONTEAZA ALARMA CAT MAI REPEDE ! La ce jante ai sar putea sa o gasesti pe butucii !
Comment
-
Uite nijte poze de la Craiova de la cursefoarte frumos a fost...
cu drag AG 20 MCA
Comment
-
eugeninho frumos golan detii, am avut ocazia sa-l vad live la craiova si mau impresionat forte mult gentile, mi-au luat efectiv ochii......frumos frumos frumos.....felicitarile melesigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
-
Am parcat aseara langa masina ta si am vazut cum arata usa. Iti spun sincer mi-a urcat tensiunea rau de tot. Am trecut si eu prin asta in octombrie si imi dau seama ce simti...Mare pacat pentru ca nici nu stiu handicapatii astia de fura din masini ce inseamna sa pui suflet intr-o masina. Eu mi-am pus alarma cu pager la Polystart pe Mures...costa 8 mil. Are raza de actiune 1km. Mult respect din partea lui DJ-97-RBK
Comment
-
Da si mie imi pare rau de el ... dar ... asta este solutia imediata este alarma
Vreau sa va arat noile mele achizitiitin sa mentionez ca este o adevarata investitie cea cu xenonul si recomand la toata lumea montarea acestora
Attached FilesLast edited by andrei; 4 March 2008, 19:40.
Comment
-
Poze noi noutze facute de un prieten fara ca eu sa stiu)
Comment
Comment