Pai de putut pot ... Dar nu stiu dak merita investitia ... De la 75 la 82 maxim cam ce s-ar putea simtii ? Eu cred ca nu mare lucru ...
DJ-88-GNY Logan Style
Collapse
X
-
Asta da masina ce-a mai tare..... Nu este incarcata (sorcova) ....Aduce spre genu mafiot;)...Asa mai inchegata.In legatura cu jentile c imi poti spune (pret,cum se comporta la drum.Stabilitatea masinii)....Si c imi place foarte mult,dak este cum zici u claritatea la sunet .....Detest basuu' ala barait,desi la multi le place si am vazut in masini baftasigpic
Comment
-
In legatura cu jantele ... Au costat 680 Euro (doar jantele fara cauciucuri) ... De comportat se comporta excelent dar avand in vedere ce drumuri proaste sunt in romania si ca am garda la cauciuc 40 ... Este cam dur asa putin ... In rest stabilitatea a crescut poate ca am si arcuri sport nu stiu :-?? . Oricum ms de aprecieri
Comment
-
E una dintre cele mai faine mie unu imi place foarte mult .
Spor in continuare!
Jantele sunt bestiale.
Si legat de triplele de pe spate sunt legale daca sunt asa si daca da cum as putea sa imi fac si eu
Comment
-
Ms ms ... O sa am spor la treaba dupa ce se termina sesiunea triplele sunt legale (cel putin asa au zis cei care mi le-au facut) un magazin de tuning si accesorii din craiova ... Dar politia dak n-are ce face se ia de ele ... Asa ca trage concluzia singur
Comment
-
Merci fain !
Dar avatarul cu ce program ti-ai facut ?
Comment
-
N-am mai facut poze de mult la masinutza .... Revin cu niste poze cu masina ... Sper sa va placa ... Mie unu imi place super mult
Comment
Comment