Logan Ph2 Gri Comete

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Logan Ph2 Gri Comete

Am cam de 1 an o Dacia Logan ph2 1.6 16v gri comete. Are cam 11.200 km.
    Am sa fac catusi de curand mai multe fotografii :P Am observat ca nu multi aleg aceasta culoare(cand am achizitionat-o am tot cautat fotografii cu ph2 gri comete dar nu am gasit)

ps. O intrebare, cei care mai au 1.6 16v, pe la 120 merge turata zic eu (3.000-3.500) iar pe parcurs cu cat cresti viteza, e din ce in ce mai turata, parca ar simti nevoia de treapta a 6-a, asa e si la voi ?
    Attached Files
    Last edited by Lawrentiw; 25 May 2010, 01:16.

nu

ce iti trebe 6 trepte la aspirator de 100 cai?

sa ai succese cu ea si sa bagi ulei bun la revizie
    sigpicMy ride

Comment

Sa o stapanesti sanatos, nu ai nevoie de a 6-a, este motor de turatie. Dai ture mari 6000-6500 ca nu se strica nimic daca ii schimbi consumabilele la timp, buna alegere cu motorasul asta, bine ai venit!
      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Da-i sa zaca ca n-are nimic , eu am 80 000 aproape si n-are nici pe naiba dar cum au mai spus si colegii de mai sus un ulei bun consumabile la timp si e totul perfect. Numai bine si sa ai grija de ea ca tare bine arata
        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Bun venit!
          Frumoasa culoare sa o stapnest sanatos!Cat despre motor,parerea mea este ca nu are nici o treaba asa este el facut sa mearga in regim de turatie!
          sigpic

Comment

Din poza ta se vede mai degraba Noir Nacre La 120 Km/h am 3500 rot/min.

Comment

sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme
              Nu-i bai...

Comment

Merci tuturor,
                Peste cateva saptamani implineste 1 an asadar si revizia. As dori si eu cateva sfaturi, unde anume e mai bine sa o fac ? si ca tot spunea cineva "sa-i bag ulei bun" pe care mi-l recomandati ? Si inca o chestie.
                Merge pus filtru de polen sa nu imi mai bage tot praful de pe strada? daca da, ce fel de filtru?
                Last edited by Lawrentiw; 25 May 2010, 15:23.

Comment

Hai da-ma drac ca arata fain ))
                  Desigur ca n-ai sa gasesti multe gri comete, e o culoare pretentioasa, dar cea ai cool zic eu.
                  Multi kilometri fara reparatii si benzina sa-ti curga la robinet )

Nu mai cita postul anterior...tocmai tu
                  Last edited by valeriuciprian; 25 May 2010, 16:35.

Comment

frumoasa culoarea si mai ales motorul ! ! ! In legatura cu uleiul iti recomand un ulei full sintetic cu vascozitatea de 5W40 de la mobil sau castrol si chiar si elf, ca nu cred ca te duci cu ea la curse. filtru de ulei si de aer + un filtru de habitaclu daca ai decupat locul in aeroterma. Respect ! ! !
                    sigpic
                    The MVP

Comment

Mersi omu, mi-a mai zis cineva de 5w40 Castrol Magnatec, numai bine !

Comment

Lawrentiw...welcome pe forum...
                        culoarea...hmmm...pretentioasa la atmosfera incarcata din Galati...trebuie sa o tii din scurt.
                        motorul...super...cea mai mare motorizare de la Dacia...imi place...
                        Referitor la turatii...da asa simt si eu la masina de la firma...tot 1.6 16v ca ar mai trebui o viteza mai ales la mersul pe autostrada...ca (,) cam haleste daca treci de 130.
                        Referitor la Revizie...cauta service-ul care te lasa sa vii cu piesele tale...recomand Iatsa in acest sens.
                        Filtru de polen...de asemenea monteaza si iatsa sau te astept la intalnirile noastre saptamanale unde se va gasi cineva care sa iti monteze un asemenea filtru.
                        Detalii despre intalnirile noastre gasesti aici iar pagina galatenilor cu discutiidiverse este aceasta.Te asteptam.
                        Succes.
                        sigpic

Comment

Merci Valeriuciprian, chiar azi am lasat masina la Iatsa sa imi retuseze o zgarietura care mi-a fost lasata in parcare. Iar revizia cred ca tot acolo o voi face, par seriosi fatza de "Naiba" = "Nalba" (Galati)

Comment

Frumoasa masina.Sa ai bafta de ea.Culoarea e bestiala.

Comment

ce alte masini de 1.6 pe benzina ati mai condus daca vi se pare turat loganul ?! fatza de alte masini pe benzina loganul in a 5a are cu vreo 500 de ture mai putin la aceeasi viteza.

problema e ca masina e prost antifonata (adica se aude motorul tare) si de aia lasa impresia ca e "turata".
                              Dacia Logan Prestige 1.6 16v - B 21 xxx

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google