Logan Ph2 Gri Comete

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Bun venit la my ride! Furmoasa culoarea si cat mai multi km fara probleme!

Comment

Faptul ca se aude motorul tare nu e o problema pentru cei care vor sa se simta ca la curse. Trebuie sa-l auzi daca vrei sa inveti sa conduci ... sau sa te pregatesti pentru scoala de pilotaj/raliuri.

Comment

Am dat azi cateva ture cu un Golf 4 (1.4 16v - 75 cp) si la

- 120 merge cu 3.000-3.500 rpm
        - 140 merge cu ± 4.000 rpm

cu toate astea nu se aude mai nimic si nici pedala nu "vibreaza"

Cred ca cea mai plauzibila cauza, la Logan, se pare ca nu e turatia motorului, ci antifonarea masinii.
        Last edited by Lawrentiw; 26 May 2010, 16:56.

Comment

Si antifonarea masinii e o cauza a acelui impediment pe care il acuzi tu
          Cand am scris mai sus ca ar cam trebui inca o treapta de viteza am facut comparatia intre masina mea diesel si 16-voltiul de la munca...si treapta a 6-a folosita strict la viteze peste 120-130...cred ca ar merita...oricum...e bine si asa...asta e.Dar daca puneau si a 6-a treapta era racheta...si isi lua zborul
          sigpic

Comment

antifonarea este de fapt inexistenta la logan

Comment

Cristi cred ca ai dreptate, totusi tre sa aibe niste staniol ca antifonare

Comment

intradevar are dar daca ai sti ce subtire si mici sunt.
                cele mai mari fasii de insonorizant se afla pe plafon fata-spate iar cea mai mica in portbagaj in partea dreapta pe rotunjirea aceea de la roata asta daca esti atent observi

Comment

Si totusi, la ph2 meu, preferance, nu au facut economie. Zilele trecute a trebuit sa spal mocheta din cauza unei sticle de plastic de bere ce s-a infipt intr-o sina de scaun si a facut fantana arteziana .... morala, nu mai tin sticle pe bancheta din spate. Niciodata.

Pasla au pus chiar in 2 straturi+polistiren pe locurile din fata, in spate doar 1 strat dar acolo este si destul aluband ala original de fabrica care il gasesti si pe plafon si este in fasii de 25cm cu 40cm, chiar 2 / loc
                  Zgomotul la viteze mai mari sau chiar ture, vine prin alta parte, zona bordului, chedere si restul de zone prost izolate, asta daca te bate vre-un gand sa izolezi. Posibil ca la ph1 sa fie mai putin antifonat.

Pasla era lipita foarte bine de mocheta dar a trebuie indepartata.
                  Attached Files
                  Logan PH2 1.4 MPI ABS+AFU+GPL ProiectoareEchilibru perfect.

Comment

Originally posted by Lawrentiw View Post
                    Mersi omu, mi-a mai zis cineva de 5w40 Castrol Magnatec, numai bine !
                    Unul din cele mai bune uleiuri din piata,folosestel cu incredere.

Comment

asa e, de locul ala am uitat pe acolo inca nu am ajuns cu antifonarea. maine dau cu ochiu si la mine sa vad daca este ca la tine

uleiul castrol este foarte bun, mobil 1 nu recomand ca am auzit ca se produce numai in turcia si cred ca nu mai are aceeasi garantie
                      Last edited by cristi_timidu; 26 May 2010, 22:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Mikelangelo si eu tin de obicei sticle pe bancheta din spate si nu cred ca am sa o mai fac asta e invatatura de minte.
                        Cred ca ai lasat mult timp sa se aeriseasca, sa iasa mirosul de bere
                        Daca voi imi recomandati uleiul "Castrol 5w40 Magnatec" pe acela il voi folosi
                        Last edited by Lawrentiw; 26 May 2010, 22:58.

Comment

frumoasa masina si culoarea,sa o stapanesti sanatos,si spor la modificari in continoare,cati mai multi km fara evenimente

Comment

cumpar aripa fata dreapta gri comet logan berlina

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google