Bh17bad

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am vazut ca ai vopsit farurile. chiar, ai facut itp-ul cu ele asa vopsite?
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by B 83 RMJ View Post
      am vazut ca ai vopsit farurile. chiar, ai facut itp-ul cu ele asa vopsite?

abia azi le-am vopsit...ITP-ul tre sa-l fac exact peste un an...si nu cred k o sa fie probleme....sper ca pana la urmatorul ITP sa am asa ceva pe masina
      Attached Files

Comment

din cate stiu cu angels nu se trce itp. mie mi-a zis de pleoape si de parasolar ca nu sunt omologate de francezi, si trebuie sa le dau jos daca vreau sa trec itp. pana la urma am dat jos pleoapele si cu parasolarul m-a ajutat un prieten de la reprezentanta. de asta te-am intrebat daca ai trecut, ca o sa iti comenteze probabil, si nu o sa ai ce sa ii faci.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

daca am face numa ce ii voie-legal nu ar mai avea farmec...o sa vad cand o sa fiu la ITP ce o sa comenteze!!daca face multe figuri iau masina si ceau tati...undeva tot il rezolv...dar mai este pana...ms pentru informatie

Comment

nu te stresa cu itp`u
            @rmj- eu am facut itp cu lupe cu bixenon si pleoape pe faruri si n-a avut nimeni treaba mea totul se poate face..doar sa se vrea
            http://img94.imageshack.us/img94/4346/fanecl.gif

Comment

Frumoasa masina.S-o stapanesti sanatos si bafta in continuare la modificari.

Comment

care dintre urmatoarele ar arata bine pe masina...grila???
                Attached Files

Comment

dupa parerea mea, a doua poza
                  sigpic
                  Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

a 2-a clar

Comment

a doua cu siguranta
                      Nu-i bai...

Comment

A 2a, se stie!

Comment

m-am hotarat si cu ajutorul vostru...merg pe a doua varianta
                          avand in vedere dimensiunea plasei 30x90cm o sa am nevoie de 2 bucati, pretul uneia fiind de 67,5 lei!!!sper sa apuc sa o iau sapt viitoare, dupa care sa vina sus pe masina

Comment

Asa sunt preturile? 70 lei pe o plasa...nu stiu, nu ma pricep, intreb....nu stiam ca se ajunge la 70 lei o plasa. Oricum hai cumpar-o, monteaz-o si trage-o in poze. Bafta

Comment

senco intrebare intrebatoare...unde vrei sa pui?in fata la grila?

Comment

oriunde o pune , o sa dea bine a doua grila, ar fi frumos sa puna si in bara
                                sigpic
                                Experienta in asigurari de peste 5 ani.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google