B 99 muw

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Pai pe timpul asta fuge spatele frumos de tot,e diferenta majora chiar si cu asfaltul uscat. Distributia a schimbat-o pe buzaului la service, ulterior datorita curelei care avea un defect din fabrica si scartaia dupa un drum mai lung s-au schimbat din nou si intinzatorul si cureaua pentru ca isi facuse joc.

Legislatia am citit-o de doua ori, am facut chestionare pe drpciv si de pe cartea de la National, am ajuns la intrebarea 700, mult mai usoare ca pe drpciv.

Comment

Nu e obligatoriu sa dai spaga,nu stiu de unde mentalitatea asta.Eu mi`am luat permisul acum 1 an si ceva pe fortele mele.Am nimerit sa dau fix cu un comisar sef,s`a dovedit a fi de treaba plus ca nu am facut nici o greseala.Nu stiam sa conduc inainte sa fac scoala.Toti imi ziceau inainte sa dau examen ``Pregateste 200-300 euro sa iei``.M`am ambitionat si l`am luat pe cunostintele mele.Sunt total impotriva spagii la permis,depinde viata ta de cunostintele in domeniul sofatului si a altora.Sa o stapanesti sanatos,ph2 am si eu de 1.4 si la 20 300 km se descurca apreciabil.O zi buna si mult succes pe toate planurile.Aaa si sa nu uit, se scrie jante nu jenti .
      Satisfac blonde pe gume Turbo.

Comment

Nu e nimic mai greseste omul , unii mai spun si " geante", macar am fost aproape de adevar Nici eu nu vreau sa dau spaga mai ales ca stiu sa conduc de pe la 7 ani , mi se pare absurd sa dau bani pentru ceva ce eu stiu,oricum depinde si de noroc si de starea politistului.

Comment

Hmm, ce numar are baiatu' !!
          Attached Files
          Tinc fest !!

Comment

Multumesc pana la aia....mai am

Comment

Se pare ca a mai aparut cineva

Attached Files

Comment

Cred ca stopurile si geamurile vor fi primele modificari.

Multumesc pentru poze Mishule.
                Attached Files

Comment

04.03.2011 am trecut proba teoretica pentru permisul de conducere cu brio !

Comment

Fi-ti-ar dricu al naibii!

Fa ma poze la logan nu la dric!
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google