cum pot cauta thread ul tau cu masina ? ca nu stiu sunt incepator si nu prea stiu cum ?
B 99 muw
Collapse
X
-
Originally posted by Vladimir View Postas vrea ca tweeter-ele de la sistemul de dif sa le montez in locul incercuit din poza de mai jos, stiti cumva daca se poate? totusi e bn sa incerc de pe acum sa mut helix-urile pe fata si sa las stock pe spate pana o sa iau altele.
se poate da gaura in acel loc ca tweetr-ul sa intre acolo?
promit ca o sa am grija de ea ca de ochii din cap !
odata ce voi incepe cu montarea helix-urilor pe fata as vrea sa si izolez usile pe fata ceea ce voi face personal pt ca daca altii au reusit voi reusi si euAttached FilesToţi cei care folosesc strada poartă în memorie imaginea unui accident de drum impresionant.
Comment
-
am vorbit cu cei de la be loud, tinand cont ca pe partea audio nu imi doresc ceva care sa imi faca dureri de cap voi merge pe inca in sistem de boxe helix db. 52.1 pentru fata(plus insonorizare usi ) apoi le voi amplifica si asta va fi tot pe audio. apoi asa cum am spus vor urma jentile sau arcurile nu stiu exact ) sa fie money ca avem ce face cu ei
Comment
-
Am mai montat cate cv pe ea...scuzati pozele...in realitate se vede bine plus ca voi inlocui acel led din interior cu unul superflux sau smd cu raza de dispersie mare plec un alt capacel pt acea maciulie
Comment
-
Comment
Comment