If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salutare!! sunt mai nou peaici si as vrea sa va prezint si eu loganul meu :
dacia logan prestige 1.6 16v rosu toreador stock deocamdata.. sper ca in vara sa ii fac cateva modificari
cateva poze
frumos prestige....sa-l stapanesti sanatos si sa ia parte de multi km cu el...pe viitor ceva modificari la el???...la motoras nu prea cred ca ai avea dc...e bine asa...multa bafta...
sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
@ mishu : merci mult si tu sa ai grija de al tau
@ costin : as veni dar sa vad cum rezolv cu tata ... spre rusinea mea nu am carnet (nu am varsta inca.. mai am vreo 6 luni) dar sper sa vin la intalnire cu tata
@ felixb: nu sigur nu o sa aiba dungi.. si sa stii ca in legatura cu ce am zis in threadul tau nu am vrut sa fiu rautacios !!!merci lafel!!!
@ katalyn : da o sa fie modificat doar exteriorul nu si motorul merci!
@sp!ke : merci lafel !!
frumos arata asa curata...a mea e plina de jeg ca se topeste zapada in brasov s-o stapanesti sanatos...o sa-ti faca mare placere s-o conduci, mai ales ca o sa vezi ca poti sa le dai peste nas multora care vorbesc de rau loganu.are cu ce masina asta
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
@ andrushk_mib : merci merci si a ta o sa arate asa in curand ca vine primavara sa ai grija de ea
@ SUPERCAR : merci da o sa vin la intanire si o sa mai aduc pe cineva(daca nu e de munca) ZLR daca il stii din poarta6
@miki_stan : multumesc lafel
@dorutz : multumesc multumesc
@andrei : merci nu nu e luata din pitesti e luata de la cta cum m'am dus am si luat'o... imi era mila de ala care o platise deja:|
@fabian : multzam da o sa va zic
maine poate fac si niste filmulete sa vedeti si voi cum urca in ture "minunatia" mea
si iata cum se implineste anul si trebuie sa merg la revizie cu masina desi are numai 4000km (tata e sailor man) si eu nu am carnet... are cineva idee cam cat dureaza revizia asta si cat costa??? multumesc anticipat
si cum e cu programarea... ca trebuie sa suni cu ceva timp inainte sa te programezi ... romania asta...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment