If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
aici ai toate preturile pt revizii anuale sau la nr de km respectivi; si da, trebuie sa suni cam cu o saptamana inainte din cate stiu eu sa-ti faci programare ca sunt destul de aglomerati
si dureaza in jur de 2 ore parca
silviu sa stapenesti sanatos "bestia"....si bafta sa iei permisu din prima sa nu mai stai cu ea in curte...
@andrushk_mib lista de preturi e valabila si ptr 1.6 simplu ?
1.6 mpi cu un strop de redbull
Respect pentru ca imi pasa
da... multumesc pt poza dar la mine oare ce schimba la 4000km??) ca vad ca acolo e de la 15000 in sus
mai sterg si aia un pic praful de pe motor..daca are...ca sa zica si eu ca au facut ceva ))) probabil sa-ti schimbe uleiul ca sa nu faci un drum degeaba la ei..
1.6 mpi cu un strop de redbull
Respect pentru ca imi pasa
silviu sa stapenesti sanatos "bestia"....si bafta sa iei permisu din prima sa nu mai stai cu ea in curte...
@andrushk_mib lista de preturi e valabila si ptr 1.6 simplu ?
merci mult !! da iau din prima ... ca dupa taicamiu (o luna acasa o luna plecat ) urmatoarera revizie o sa fie prin 2010 si el o si menajaza cand se plimba da o mai prinde "tampitu" si schimba numai la 6000 ca altfel se obisnuieste putoare
face bine ce face, nu ca s-ar obisnui putoare, dar, dupa cum am aflat si eu zilele astea, mai curata injectoarele
@florin: nu stiu ce sa zic , eu inca n-am facut prima revizie (am aproximativ 10000km cu ea) si anuntul asta l-am vazut la dealer cand m-am dus cu un prieten sa-si ia ceva si am zis ca merita stiut si pe mai departe
If everything seems under control, you`re just not going fast enough...
Silviu bine ai venit pe forum, cam tarziu iti urez si eu , dar asta e.
Sper sa iei cat mai repede carnetul, nu de alta dar pacat de masina sa prinda radacini prin curte, nu? In rest la cati mai multi km fara probleme, si sa auzim de bine.
Cu stima, FLO,
cum i'ar sta cu niste pleoape??? ma bate gandul sa ii pun... asta pana o sa vina un "badboy look" aa si apropo a auzit cineva de becuri philips care cica fac o lumina alb- albastra?? cica ar fi 50 ron bucata
m'am informat mai bine... becurile astea se numesc PHILIPS BLUEVISION sunt de 60W si dau o lumina alb-albastruie!! www.aspad.ro
am fost astazi sa programez masina pentru revizie... si pe data de 20 februarie la ora 10.00 trebuie sa fiu acolo. Toata treaba (ulei . filtru de aer , filtru de polen) 320 lei... + ce ii mai dai sefului mecanic acolo 30 lei (sa te lase sa stai langa ei ca altfel nu iti schimba aia nici un ulei... mai ales ca am 4000km ) ajunge la 350 lei... ce pot sa spun... nu este o masina foarte greu de intretinut bine asta la prina revizie celelate vor fi mai scumpe dar oricum...
imi cer scuze daca am gresit ceva dar stiam ca toate masinile care au AC au filtru de polen... si parca asa a zis si ala care a facut programarea...acum naiba sa ii ia m'a mintit el pe mine v'am mintit si eu pe voi(fara voie)
oricum merci pentru precizare altfel imi sareau baietii care nu stiau in cap ca ei de ce nu au filtru de polen
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment