loganul meu CT 59 VSA

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

aici ai toate preturile pt revizii anuale sau la nr de km respectivi; si da, trebuie sa suni cam cu o saptamana inainte din cate stiu eu sa-ti faci programare ca sunt destul de aglomerati
    si dureaza in jur de 2 ore parca
    Attached Files
    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

silviu sa stapenesti sanatos "bestia"....si bafta sa iei permisu din prima sa nu mai stai cu ea in curte...
      @andrushk_mib lista de preturi e valabila si ptr 1.6 simplu ?
      1.6 mpi cu un strop de redbull
      Respect pentru ca imi pasa

Comment

da... multumesc pt poza dar la mine oare ce schimba la 4000km??) ca vad ca acolo e de la 15000 in sus

Comment

Originally posted by silviu_cos View Post
          da... multumesc pt poza dar la mine oare ce schimba la 4000km??) ca vad ca acolo e de la 15000 in sus
          mai sterg si aia un pic praful de pe motor..daca are...ca sa zica si eu ca au facut ceva ))) probabil sa-ti schimbe uleiul ca sa nu faci un drum degeaba la ei..
          1.6 mpi cu un strop de redbull
          Respect pentru ca imi pasa

Comment

Originally posted by florin.vlad View Post
            silviu sa stapenesti sanatos "bestia"....si bafta sa iei permisu din prima sa nu mai stai cu ea in curte...
            @andrushk_mib lista de preturi e valabila si ptr 1.6 simplu ?
            merci mult !! da iau din prima ... ca dupa taicamiu (o luna acasa o luna plecat ) urmatoarera revizie o sa fie prin 2010 si el o si menajaza cand se plimba da o mai prinde "tampitu" si schimba numai la 6000 ca altfel se obisnuieste putoare

Comment

face bine ce face, nu ca s-ar obisnui putoare, dar, dupa cum am aflat si eu zilele astea, mai curata injectoarele

@florin: nu stiu ce sa zic , eu inca n-am facut prima revizie (am aproximativ 10000km cu ea) si anuntul asta l-am vazut la dealer cand m-am dus cu un prieten sa-si ia ceva si am zis ca merita stiut si pe mai departe
              If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Silviu bine ai venit pe forum, cam tarziu iti urez si eu , dar asta e.
                Sper sa iei cat mai repede carnetul, nu de alta dar pacat de masina sa prinda radacini prin curte, nu? In rest la cati mai multi km fara probleme, si sa auzim de bine.
                Cu stima, FLO,
                , sunt cu ochii pe voi !
                :thumbsup:

Comment

Originally posted by silviu_cos View Post
                  la mine oare ce schimba la 4000km??)
                  Exact ce schimba si la aia cu 15.000 km.
                  Adica ulei, filtru de ulei si filtrul de aer si daca mai e ceva de completat/schimbat, depinde.
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

cum i'ar sta cu niste pleoape??? ma bate gandul sa ii pun... asta pana o sa vina un "badboy look" aa si apropo a auzit cineva de becuri philips care cica fac o lumina alb- albastra?? cica ar fi 50 ron bucata

m'am informat mai bine... becurile astea se numesc PHILIPS BLUEVISION sunt de 60W si dau o lumina alb-albastruie!! www.aspad.ro
                    Last edited by crististreulea; 6 February 2008, 11:59.

Comment

frumos..e prima "visina" care o vad..s`o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme

Comment

Frumoasa culoare n-am ce zice .Sa o stapanesti sanatos si multi km fara probleme.De abia astept sa vad si un Prestige alb.
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Pai nu se fabrica Prestige alb.

Comment

am fost astazi sa programez masina pentru revizie... si pe data de 20 februarie la ora 10.00 trebuie sa fiu acolo. Toata treaba (ulei . filtru de aer , filtru de polen) 320 lei... + ce ii mai dai sefului mecanic acolo 30 lei (sa te lase sa stai langa ei ca altfel nu iti schimba aia nici un ulei... mai ales ca am 4000km ) ajunge la 350 lei... ce pot sa spun... nu este o masina foarte greu de intretinut bine asta la prina revizie celelate vor fi mai scumpe dar oricum...

Comment

Filtru de polen? Ti-l schimba pe ala invizibil sau cum?

Comment

imi cer scuze daca am gresit ceva dar stiam ca toate masinile care au AC au filtru de polen... si parca asa a zis si ala care a facut programarea...acum naiba sa ii ia m'a mintit el pe mine v'am mintit si eu pe voi(fara voie)
                                oricum merci pentru precizare altfel imi sareau baietii care nu stiau in cap ca ei de ce nu au filtru de polen
                                Last edited by crististreulea; 6 February 2008, 11:57.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google