si vrei sa duci tu uleiu sau ii lasi pe ei sa-ti puna de care au? ca am inteles ca mai bine iti alegi tu unul bun, te duci cu el si le zici sa-l puna p-ala
loganul meu CT 59 VSA
Collapse
X
-
ee te lasa pe naiba... iti pun ei ulei... elf parca a zis.... si daca nu esti atent(si nu stai langa ei) ti'l schimba doar pe hartie... si fac completari... doar traim in Romania ne putem astepta la oriceLast edited by crististreulea; 6 February 2008, 11:58.
Comment
-
nu prea cred ca baga ei elf...elf e ulei importat din franta si e destul de bun...parerea mea....dar eu tare ma tem sa nu bage vreun ulei romanesc...am lucrat 2 ani in iasi la o firma distribuitoare de uleiuri elf...si bagau uleiul asta la repr.renault la toate automobilele..de la clio la vel satis..si nici nu sunt chiar atat de ieftine..
Comment
-
ELF-ul e recomandat de Dacia, pe langa Dacia Oil.
Comment
-
Originally posted by rares_unikat View Postmult noroc sa ai de el si multa grija...am si eu unu identic..cred ca is fratiD..tot 1.6 16v tot rosu toreador!!multa bafta si drumuri bune
Comment
-
Am inteles tot din pozele alea...
Fa si tu niste poze mai de departe, nu macro, ca nu sunt mama omida sa ghicesc la ce imbinatura e facuta poza.
Comment
Comment