If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
alea sunt niste pete care nu mai ies din cauza ierni de la sarea cu care au dati astia de la dezapezire toata moketa e compromisa trebuie sa vad cum fac rost de alta
sigpic
Iti faci poze in oglinda.....pitipoancooooooooo
Bine ai venit printre noi! Eu zic sa schimbi cotiera aia, nu arata prea bine. Gasesti in Vitan dintr-aia originala la vreo 5-600 de mii. Ma rog, nu stiu daca este originala dar arata ca cea originala, foarte frumoasa. Spor la modificari!
ma bucur sa aud ca va place masina mea pentru ca si eu sunt stresat sa nu pun multe chestii pe ea sa o tiganesc.....
aleXpeed
- cotiera este in plan sa o schimb dar cand am cumparat-o nu erau multe modele pe piata atunci, dar acum chear mi sa pus pata si o voi schimba.
CataLiNNN
-pedalele m-au costat 35 ron si le-am achizitionat pentru ca nu sunt material prost, adica sunt tapene si au un sistem de prindere foarte buna si nu le mai misti de acolo neam.
daca vrei iti pot face rost ca am un prieten care imi aduce.
felix. m
ms de urare si modificari vor mai fii...
sigpic
Iti faci poze in oglinda.....pitipoancooooooooo
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment