Dar acuma o sa se zgarie iar...Apropo daca tot ai vopsit acea zona de ce nu ai dat si surubul acela de fixare a rotii de rezerva? Vad ca a ruginit la punctele de sudura.
Furiosul MEU B-51-BHU
Collapse
X
-
florin l-am facut si pe ala ca observasem ca o luase si pe acolo dar a fost mai complicat ca s-a curatat mai greu rugina, dar l-am dovedit
sosorynele fac si remapare dar inca nu am gasit pe cineva de incredere sa imi faca asa ceva.
daca imi recomanda cineva poate dar asa sa ma duk dupa auzite nu..sigpic
Iti faci poze in oglinda.....pitipoancooooooooo
Comment
-
Bun Venit!! Incearca la firmele care se ocupa de remapari gen DIMSPORT,SKN,RACING CODE ...etc
Comment
-
Originally posted by adrianluca View Postsosorynele fac si remapare dar inca nu am gasit pe cineva de incredere sa imi faca asa ceva.
daca imi recomanda cineva poate dar asa sa ma duk dupa auzite nu..
Comment
-
el avand diesel, cred ca un soft de benzinar i-ar pica nnuma bine
revenind la masina, ziceai ca tie frica sa nu o impopotonezi prea mult. iti zic eu, deja ai facut-o
- stergatoare enom de mari. asta-i bun, si eu am la fel
- veverite, cruciulite si alti pinguini pe bord. asta-i de rau
- husa pe volan. foarte de rau
din principiu urasc cromul, deci
- nuca schimbator
- cotiera, pe langa ca e urata
- pedalele sunt fixe, nu misca. ok, da' care-i scopul lor? daac ai papucii uzi sa-ti alunece mai bine talpa?
- "grila bord" e de fapt consola. arata bine vopsita, pacat ca apare nuca de la schimbator in pozaDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
-
ce fel de spray ai folosit ? d`ala normal la 10 lei sau ai luat dupa codul vopselei?
intreb pentru ca am aceeasi culoare si trebuie sa vopsesc o bucatica pe portbagaj, langa sigla, deci in afara, si nu stiu cu ce sa vopsesc ..
masina arata bine, cotiera imbrac-o in autocolant ( partea cromata ) in rest drumuri fara incidente
ps: cristi, omu` are 1,4 si din cate stiu eu e benzina" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
astazi am achizitionat fetele de usi de la pH2 problema e ca doar pe fata pe spate a zis ca mai dureaza dar e bine si atat....am facut si niste poze ca sa va arat si voua...
-sper ca maine sa le montez dar as vrea sa stiu daca mai trebuie sa fac ceva modificari sau se imbina la fel ca cele stock?sigpic
Comment
-
chiar nu stie nimeni sa imi spuna??
frate am fost azi sa le montez dar am dat de mare problema incuietoarele tija de la incuietoare e mai mica la ph2 decat ce-a de la pha 1 asa ca va rog sa sa imi spuneti care ati mai montat asemenea fete de usi ce modificari ati facut, o idee plz...
chiar nu e nimeni care a facut modificarea asta??sigpic
Comment
Comment